Tøj
Kjoler
T-shirts & toppe
Bluser & tunikaer
Sweatere & strik
Buksedragter
Jakker
Frakker
Jeans
Bukser
Nederdele
Undertøj
Strømper
Badetøj

Svenske Casall sørger for, at du kan blive klædt på med god stil når du træner. Det skandinaviske brand har mere end 30 års erfaring i at designe og producere sportstøj til sportsglade modeelskere. De har lige siden virksomhedens etablering haft træningstøj på dagsordenen, hvilket gør dem til en aktuel spiller på dette marked. Brandets gennemgående stil er rene linjer og klassiske designs.

Unikke items

Vi er vilde med Casall tøj. Det er et yderst attraktivt brand at have med i fitnesstasken. Deres designs er så stilfulde, at det er svært at få øjnene fra dem. En sort top, er ikke bare en sort top – hos Casall er den udstyret med sin egen unikke detalje uden at være over the top. Denne individualitet gør dit fitnesstøj til en personlig beklædning. Du kan kombinere din sorte træningstop med et par grå, lange tights – det perfekte outfit til en yogatime. Med en sports-BH i samme mærke kan du føle dig ekstra godt tilpas når du skal helt ned i dine yogastillinger.

Hos Casall tøj går funktion og design hånd i hånd

Det er ikke længere nok for aktive sportselskere, at fitnesstøjet er funktionelt. Det skal være smart og efter den aktuelle mode. For fitnesstøj er kommet på mode, og heldigvis for det. Så kan du nemlig se fashionabel ud hele vejen ned i fitnesscenteret til du er hjemme igen. Og så er træning jo bare godt for din krop – og hvad er bedre end at se godt ud samtidig med at du forbedrer din kondition og styrke? Med Casall tøj kan du opnå en win-win situation med deres klassiske designs. Du finder også udskejelser i sortimentet i form af lækre farvekombinationer, som stadig er en fryd for øjet. Find dit nye træningssæt lige her på Zalando.dk.

Andre relaterede varer