Krydr din stil med amerikansk vintage med dette franske brand. Den franske designers passion for amerikansk vintagestil er tydelig at føle og se i det skønne udvalg af American Vintage dametøj. Tøjkollektionen bugner af casual styles og minimalistiske silhuetter, der skaber raffinement i dit skab.

I kollektionerne mikser brandet det bedste fra den europæiske modescene med autentiske elementer fra amerikansk mode. Dette former et sublimt håndværk, der ikke kun er sofistikeret, men også personligt.

American Vintage dametøj – tøj med mange modemuligheder

Amerikanske rødder er grundelementet for American Vintage dametøj. Giv de moderigtige stilarter en plads ved siden af afslappede jeans og feminine kjoler. Med American Vintage giver du dine jeans et personligt twist. Jeans og en T-shirt i det lækreste bomuld skaber et afslappet, men feminint hverdagslook.

Skal du ud, så smid en American Vintage kjole på, style den med pumps og en statement taske. Sæt håret skødesløst lækkert og gør din stil casual på stilfuld vis. De skulpturelle designs er et resultat af designernes høje krav til design, kreativitet og kvalitet.

American Vintage dametøj går til det hele. Til fest, fritid og hverdag kan kollektionerne styles op og ned efter behov. Farvepaletten er tidløs og lækker, så du frit kan mikse de mange styles med hinanden og understrege det autentiske udtryk.

Kollektionerne på Zalando.dk er til livet i den store by. Udvalget er spækket med mode, som kan mikses for et elegant look eller afslappet hverdagspåklædning. De smukke helfarver i grå, sort, marineblå og rød former en enkel signatur.