Er du en dame med fart på i hverdagen eller ønsker du blot at udtrykke dette i din stil? Hvis det er tilfældet stopper din jagt her. Adidas er kendt for det sporty look, som gennemsyrer hele deres kollektion. Deres designs har meget at sige, både i forhold til mode, men også hvis der kigges på detaljer og komfort. En verden fuld af muligheder.

adidas dametøj – Udlev din sporty side

Vi er vilde med dette brand, og det er der flere grunde til. En af dem er deres ikoniske stil, som går igen i samtlige items. Det sporty look, tydelige logo og de klassiske tre striber. Når man har med adidas at gøre, er der ingen i tvivl. Det er en gammel spiller på banen, som sagtens kan følge med de nye trends. En anden ting, der fascinerer ved dette brand, er de farverige påfund. Mange af mønstrene i tøjet er sprængfyldt med farver, hvilket giver overskud, energi og smil til enhver, som ser. Klæd dig i et matchende sæt eller bær delene alene med en sort kontrast. Begge muligheder er åbne - det handler blot om, hvad du ønsker at udtrykke.

En multifunktionel verden

Sport har taget verden med storm, og mange har det tæt inde på livet i hverdagen. Derfor er adidas dametøj også et must-have i enhver garderobe. Det er en uundværlig del og bliver hurtigt et favoritprodukt for mange kvinder. Dertil kan det få et anderledes udtryk frem i dig, og det kan ofte være positivt. Tøjet er lavet af de lækreste materialer for at give dig optimal komfort. Mange af kollektionens items er lavet af svedabsorberende stof, som gør det lettere for dig at bevæge dig frit, uden at tænkte på andet end dit mål. Klæd dig i tøjet, og mærk selv hvordan din verden åbner sig for dig.

Inspiration