Den sporty stil er moderne, og adidas Originals dametøj har udviklet items til dig, som ønsker dette udtryk. Om din dag byder på aktiv udfoldelse eller blot et udtryk for dette, kan du roligt iklæde dig dette brand. Det ikoniske logo og de tre striber vidner om kvalitet og fællesskab. Bliv en del af teamet allerede i dag.

adidas Originals dametøj – indtag hverdagen med stil

Dette udvalg byder på mange items til garderoben. Du kan blive klædt på fra top til tå, da der både bliver budt på toppe, bomberjakker og bukser. Din stil kan blive gennemsyret af dette brand, som er anerkendt verden over. Det tidløse design vidner om, at udtrykket altid kan bruges. Du er derved sikret et moderigtigt look hver dag. Til træningssessionen kan du vælge en top i sort og et par træningsbukser med det flotteste mønster. Kombiner med et træningsur, et par farverige sko og lad motivationen strømme gennem dig. Det perfekte valg til at indtage centret med stil. Få det bedste ud af træningen og gør det med stil.

En fornuftig afhængighed

adidas er fællesskab og et ikonisk udtryk. Det er ikke blot til de store sportsbegivenheder det kan bæres. Det er lækre materialer og afslappende looks, så du med fordel kan vælge dit outfit for i morgen, ud fra din adidas garderobe. adidas Originals dametøj sikrer dig stil, der rider med på modebølgen. Det er let at kende og du vil med sikkerhed ikke være villig til at lade det være efter du først har stiftet bekendtskab med det. Hop i en sweatshirt og kombiner med et par denimjeans. Style med et par sneakers og tilføj et armbåndsur. Et outfit, som vil signalere en afslappet stil, der stadig er helt moderigtig.

Inspiration

Fedt sportstøj fra adidas Originals

Der er for længst gået sport i den i Danmark, hvor vi hvert år er med helt fremme på medaljeskamlerne indenfor mange forskellige sportsgrene. Derfor er vi også vant til masser af fedt sportstøj, da vores outfit udstråler vores personlige stil. Dette tyske megamærke har altid haft en særlig plads i danske sports-fashionistaers hjerter, fordi det er lig med cool mode og effektivt træningstøj. Gennem årene har adidas disket op med mange undermærker og samarbejdsaftaler med anerkendte og professionelle designere og sportsfolk. Med kollektionerne af adidas Originals tøj til kvinder har dette ikoniske firma vendt blikket tilbage i tiden, hvor de tager udgangspunkt i mærkets kulturarvsudtryk. Derfor er de bedste designs fra 40’erne og op til 80’erne gravet frem fra arkiverne, hvorefter de har fået en overhaling med nutidens trends uden at gå på kompromis med mærkets originale rødder.

adidas Originals tøj til damer – få fat i de fedeste kollektioner!

Originals-linjen kan i dag kendes på logoet af et trekløver, som også bruges kreativt på alle kollektionerne. Der er samtidig noget retro og old school-agtigt over designstilen, som er super fed og autentisk. Mærket er især populært blandt hiphoppere og popstjerner, som ynder at optræde i kollektionerne af adidas Originals tøj dametøj på verdensturneer og i musikvideoer. Det er også med til at give denne speciallinje et helt særligt brand, som netop understreger det cool og personlige ved designstilen. Her finder du nemlig masser af fedt sportstøj, som også kan bruges til hverdag, når du i humør til et urbant, sporty og råt casual outfit. Der er masser af fede farver, mønstre og udtryk på rækken af adidas Originals tøj til kvinder, så hop ombord i udvalget her på Zalando.dk.