Striktrøjer til damer

Populære filtre
12.648 varer
cecedelua
cecedelua
cecedelua·
niquams
niquams
niquams·

Striktrøjer til damer fra alle de kendte brands

Hvem elsker ikke at pakke sig ind i en stor blød og vamset striktrøje foran en tændt brændeovn en kølig efterårsaften? Heldigvis er striktrøjer til damer efterhånden et must fra de fleste tøjmærker. Godt for os, for striktrøjer til damer er supertrendy og oppe i tiden. Striktrøjen er dog ikke kun forbeholdt kolde efterårs- og vinterdage. Striktrøjer kan nemlig benyttes hele året rundt både sommer og vinter. Hos Zalando har vi samlet et bredt udvalg af striktrøjer til damer og kvinder fra alle mulige brands og i mange former, farver og stilarter. For eksempel finder du smarte sommerstrikbluser fra Mango, elegante pullovers fra ICHI og stilfulde striktrøjer fra YAS blandt andre. Hvad enten du er til chunky strik og vamsede varme cardigans, eller du er til tynde, højhalsede og stilfulde striktrøjer, finder du garanteret også en, der passer til dig og din personlige stil.

Pullover eller cardigan

Striktrøjer til damer findes i flere forskellige udgaver med detaljer, der spænder over alt fra pufærmer til ualmindeligt dekorative mønstre. Uanset om du er til pulloveren, som traditionelt har været båret over en skjorte eller til cardigan, rullekravetrøje eller sweater, så finder du striktrøjer til damer i et utal af styles, som kan bruges til mange formål. For eksempel kan de nemt matches med dine yndlingsjeans eller din favoritnederdel, når du skal på job. En kort og stilfuld cardigan går derimod godt sammen med din ærmeløse kjole, når du skal i byen på en kølig aften. Hos Zalando finder du alle mulige striktrøjer til damer i mange forskellige farver og stilarter. Her er strik med korte og lange ærmer. Her er tynd strik eller stor og chunky strik.

Køb bæredygtige striktrøjer

Leder du efter en sweater eller en cardigan, som er fremstillet på bæredygtig vis, så finder du et udvalg af disse hos Zalando. Brug vores smarte filterfunktion til at søge de bæredygtige produkter frem. Dan dig et hurtigt overblik ved hjælp af vores grønne bæredygtighedslabel. Tøj, som får denne label, er typisk helt eller delvist fremstillet af genbrugsmaterialer som for eksempel genbrugsfibre eller består af materialer, som er dyrket økologisk uden brug af kunstgødning eller genmodificerede frø. Tøj, som fremstilles på denne måde, bruger meget mindre vand i produktionen, ligesom de har et mindre affaldsspild. I sidste ende betyder det, at tøjet sætter et væsentligt mindre klimaaftryk eller CO2-aftryk end konventionelt fremstillede striktrøjer til damer.