Vi kan godt lide når variationen er stor når det kommer til tøj. Og det er den her blandt udvalget af poloshirts til damer på udsalg. Her har du mulighed for at skifte imellem looks, så det passer til dit outfit og din stil. Med poloshirten, som delvist er en t-shirt eller langærmet og delvist en skjorte, er det nemt at skifte imellem afslappet og formel.

Poloshirten er til formelle og uformelle anledninger

Det gode ved poloshirten er, at den både kan bruges til fødselsdagen hos mormor, til jobsamtalen og til hverdag. Den er altså brugbar til mange af livets begivenheder og derfor alsidig at have i klædeskabet derhjemme. Heldigvis findes poloshirten i så mange fede modeller, at det er svært at vælge. Shop imellem den langærmede og figursyede udgave, som er perfekt til en formel anledning. I det behagelige materiale kan du både føle dig oplagt og godt tilpas, samtidig med at du føler dig anstændigt klædt på til formålet. Den kortærmede i friske farver og striber er perfekt til sommeren, hvor du kan mikse den med en cowboynederdel og sandaler.

Kom poloshirten til livs

Poloshirten har både et twist af den feminine og maskuline verden. Kraven gør denne beklædning en smule maskulin og formel, mens mønster og fine farver gør den feminin. Vi er vilde med de fine og sarte farver, kombineret med blomstertryk eller striber. Det giver et sommerligt look, som man ikke kan få for meget af – heller ikke på den kolde side af året. De friske farver, såsom grøn og orange, kan med fordel kombineres med et par lyse jeans eller en lang nederdel. Poloshirten har en bred variation af detaljer i form af lynlås eller knapper i åbningen. Så kom poloshirten til livs på din egen personlige facon blandt udvalget af poloshirt til damer på udsalg her på Zalando.dk.

Kombinér med