Her i de vinterkolde dage er det rart at kunne holde varmen både ude og inde – og det kan du med en lækker striktrøje til damer på udsalg. Striktrøjen er et sikkert valg i enhver tøjkrise, du står i om morgenen, fordi den både giver dig varme og er klassisk i sit udtryk. Og så er to striktrøjer aldrig ens.

Hold dig varm i vinterens kulde

Vores udvalg af striktrøjer til damer på udsalg her på Zalando.dk favner bredt: Du kan finde pullovers i tykke og tynde modeller, i farverige mønstre, forskellige kombinationer af farver og med lækre detaljer. Den trendy striktrøje med fine strikkede detaljer på maven og den runde halsudskæring går aldrig af mode og kan mikses med mange af de items, du har hængende i din garderobe. Tag den på sammen med en nederdel, hvor du sammen med et par strømpebukser og sorte støvletter skaber et feminint og tidløst look. Eller style den med en skjorte inden under for at få et klassisk hverdagsoutfit, som både kan bæres på kontoret og til brunch med veninderne i weekenden.

Tilsæt farve til garderoben i de mørke tider

Rullekraven er ikke til at overse i denne sæson. Turtlenecken har fundet sin plads på modescenen igen efter at have været gemt væk i nogen tid – og sikket comeback. En rullekravestrik er et sikkert hit blandt de striktrøjer til damer på udsalg, vi har her på Zalando.dk og kan tilføje en klassisk og retroinspireret kant til dit outfit. Er du mere til det skandinaviske look, kan du tage en chunky striktrøje til damer på udsalg med rullekrave, som er god til sofahygge og cafébesøg. Style en beige eller sandfarvet striktrøje med dine elskede sorte jeans og støvler, og så er du klar til en god, lang gåtur i vinterens aftenkulde.

Gå ikke glip af