Forkæl dig selv med forførende undertøj, der passer perfekt under kjolen, og som giver både støtte og er med til at forme dine kurver. Med en masse smukke blonder og flotte broderinger er disse korsager de nyeste modeller inden for undertøjsmode. Deres smukke look findes i både mørke og lyse udgaver, så du kan finde en model, du elsker.

Korsager - sort og hvid

Elsker du forførende undertøj, så er disse modeller et godt valg. Designet til at give dig god støtte, former de samtidig dine kurver. Dette er praktisk under en kjole, særligt ved specielle lejligheder. Under brudekjolen er de specielt populære, og derfor kan du i denne varierede kollektion finde modeller i hvide nuancer. De er med til at give et romantisk look og kan være med til at kjolen sidder perfekt. Er du mere til de mørke og dybe nuancer, så findes disse modeller også i sort. De mørke toner passer godt sammen med de forførende undertoner, disse modeller kan have. Begge et rigtig godt valg, alt efter hvad din stil, personlighed og dine behov er.

Den perfekte pasform

Opfrisk din undertøjsgarderobe med nogle nye flotte korsager, der er inspireret af de nyeste trends inden for undertøjsmoden. De er flotte og forførende, men de findes i flere forskellige modeller. Disse smukke korsager fås med og uden blonder, men også i andre afskygninger. Vil du gerne have noget meget afslørende, finder du modeller, der viser meget hud. Ønsker du dem med eller uden strømpeholdere, så kan kollektionen også byde på dette. Strømpeholderne er et must, hvis du har selvsiddende strømper på. De holder fast på de smukke nylonstrømper og tilføjer ekstra romance til outfittet. Er du kun på udkig efter den formende effekt, findes der modeller uden strømpeholdere og BH.

Inspiration