Dette danske brand kan noget helt specielt, når det kommer til at designe smukke, feminine kjoler, til alle livets begivenheder. Hvad end kjolen skal være kort og let eller gulvlang med gallainspirationer, så skaber Noa Noa kjoler, der vil vende hoveder på gaden. Med smukke og rene detaljer, går du aldrig galt i byen med et af deres skønne kjoledesigns.

Find din indre gudinde frem

Ikke to kollektioner er ens, men alligevel har Noa Noa kjoler som i modsætning til andre brands, har en klar rød tråd gennem alle deres kollektioner. Helt fra deres begyndelse i 1981, har brandets kjoler været kendetegnet for deres feminine detaljer og har i årevis inviteret kvinden til at sanse mere. Når du smyger dig ind i en de florlette kjoler, med skønt farvespil og sanselige materialer, vil kjolen invitere dig til at mærke dig selv. Ikke nok med deres bevidste materialevalg og behagelige designs, vil du også have lyst til at se dig selv. Deres kjoler er nemlig ligeså smukke for øjet, som de er lækre at have på.

Noa Noa kjoler til alle typer kvinder

Brandet brænder for, at skabe uprætentiøse designs, som alle kvinder vil elske at have på. Kjolerne er skabt med alle kvinder i tankerne. De ønsker at støtte om, at mode skal være lækkert at have på, samtidigt med, at det skal være sjovt at lege med. Noa Noa kjoler skal være en forlængelse af det udtryk du ønsker at give - det skal ikke overskygge. Det er slow fashion. Det giver det maskuline, et feminint modspil. Det er dig.

Inspiration