Filter1

Kaporal
Kjoler

Med dette trendy jeans-brand fra den franske modescene er du med på de nyeste trends. Modemærket har hovedsageligt speciale inden for denim, men de smarte Kaporal kjoler er også helt klart værd at lægge mærke til. I 2003 blev mærket stiftet og siden da har det haft en kæmpe fanskare.

Det er tydeligt at se, hvorfor brandet er blevet så populært. En kombination af klassiske vintage-stilarter og et moderne touch former en lækker signatur, som du bare må sætte fingre i. Den oprindelige stil ligger til grund for brandets voksende succes og tiltagende udvalg inden for kjoledesign.

Kaporal kjoler – strål af overskud og energi

Stilen er frisk og sprudlende med et casual strejf. Omgiv dig med eksperimenterende og nyskabende designs denne sæson, og lad skørterne blafre i sommervinden. Kaporal kjoler kan kombineres med strømpebukser og høje støvler i de koldere måneder. Sammensæt kjolen med en statement halskæde, og bliv top trendy.

Du kan snildt genkende brandet på den friske og afslappede stil, som løber gennem alt hvad Kaporal rør ved. Lige fra de lange modeller til de korte. Snit og pasform er komfortabelt, så du kan nyde hverdagen iført en kjole, der får dig til at stråle af overskud.

Du skal aldrig bekymre dig om tøjkrise, da Kaporal kjoler og sko efter årstiden er nok til at forme en cool attitude til hverdag og fest. Her på siden finder du alt, hvad den moderne kvinde skal bruge for et selvsikkert look. Sammensæt det perfekte look til ethvert formål.

Dette er en kollektion for alle stilbevidste kvinder med smag for den nyeste mode direkte fra den franske catwalk. Tjek kollektionen ud på Zalando.dk allerede i dag, og bliv inspireret til en ny garderobe. Det er svært at vælge, hvilken model der skal pryde bøjlestativet. Hvorfor nøjes med én?