Tøj

Kjoler fra Glamorous

Filter (1)

98 varer

Skal dit næste køb være elegant, men stadig kunne styles med din egen stil, så er Glamorous kjoler perfekt. Det kan være, at du mangler en eller flere kjoler til bøjlerne, som er mere end hverdagstøj. Så stil tørsten med de klassiske kjoler, som kan bruges til lidt af hvert.

Du kan både bruge kjolerne til hyggelige sommerture på stranden med pigerne eller middage i byen. Der er masser at vælge imellem og utroligt mange muligheder for at forme et outfit efter årstiderne med Glamorous. Uanset årstiden, ligger du altid højt på modebarometeret.

Glamorous kjoler – mode til en pris alle kan være med på

Brandet går op i at skabe kollektioner, som friske piger såvel som modne kvinder føler sig trendy i. Mange af Glamorous kjoler kommer i farverige materialer, der giver et frisk udtryk. Du kan vælge frit mellem en lang række beklædningsgenstande i skønne prints eller helfarver.

Alt efter om du er til blomster, prikker eller striber kan du løfte dit humør med en kjole, som passer til dine personlige præferencer. Glid i en kjole med et stramt og minimalistisk look eller nyd søndag eftermiddag iført luftige skørter og boblende mønstre.

Brandet finder inspiration i den klassiske vintagestil, som er super populær og former de feminine Glamorous kjoler efter stilen. Glamorous byder på et alsidigt udvalg, så du kan sætte dagsordenen for dit look hver eneste dag. Både når du skal hygge med familien, til konfirmation eller på date.

Glamorous gør mode til allemandseje med de fine priser. Med Zalando.dk kan du blive klædt godt på i praktiske og funktionelle snit, der komplimenterer din form, så du kan nyde godt af både flot og behageligt modetøj. Find stilletterne eller dine sneakers frem fra skohylden, og spring ud i sommeren med glamour.