Filter1

Escada
Kjoler

Det tyske luksusbrand, Escada, giver dig forundelige items til dit klædeskab, som er svære at undvære. Her har vi samlet et gennemført udvalg af Escada kjoler, som taler til den modebevidste kvinde, der kun lader det bedste sive ind i klædeskabet.

De har et talent for at spotte, hvad modebevidste kvinder higer efter. Dette talent har gjort, at de er et eftertragtet brand blandt stilede kvinder, der altid jagter det helt perfekte look. Lad dig inspirere af dette udvalg, hvor mode og kvalitet går hånd i hånd. Her er kjoler til enhver lejlighed.

Kjoler til den kræsne fashionista fra Escada

Browse igennem de dynamiske designs, der kendetegner Escada kjoler. Disse kjoler udnytter sæsonens farvepalet til fulde, og her finder du smukke orange og marineblå nuancer, som vil være svære at modstå for selv den mest standhaftige kvinde. De komfortable jerseykjoler kan du nemt bære til en dag på kontoret med en stilet blazer og et par fashionable støvletter.

Sommerkjoler, jerseykjoler, maxikjoler og cocktailkjoler – udvalget er stort og du finder det ene must-have efter det andet i dette store udvalg fra Escada, hvor der er lagt vægt på modens strømninger og tendenser. Vær sikker på, at du er med på modens beat med dette udvalg af stilede kjoler.

Escada kjoler fremhæver din sensualitet på en kæk og samtidig forsigtig måde. Lad dig overraske af dette udvalg, hvis lige du sjældent har set. Escada designer til den stilbevidste og kræsne kvinde, der kun godtager det bedste.

Vælg dine favoritkjoler fra Escada, og sikr dig en stil, der er uimodståelig. På Zalando.dk finder du et stort udvalg fra Escada, der forbinder et sporty look med stilsikker elegance.