Filter1

Lee
Jeans til damer

104 varer

Der findes vist ikke et mere oplagt must-have end et par lækre jeans. Omkring 1870’erne og 1880’erne begyndte jeans at blive en uundværlig og integreret del af folkets hverdag. Lee jeans til damer var med helt fra starten og er stadig et af de originale mærker i USA den dag i dag. Med et par jeans i din basisgarderobe har du det perfekte grundlag for et fedt outfit.

En symbiose af komfort og stil

De perfekte jeans giver også en god bagdel. Det gør Lee jeans til damer i hvert fald med deres klassiske, afrundede baglommer og s-formede syninger. Dette giver den perfekte pasform til dit bagparti. Jeans er en beklædningsdel, som kan bruges til alle anledninger. De kan bruges til en formel skjorte på din arbejdsplads eller med en løs tunika til arrangement i weekenden. De lyse jeans er god sammen med en lækker lyserød nuance eller en sart hvid. Lee jeans åbner en ny verden for dig af jeans i alverdens afskygninger lige til at hapse til din garderobe. De mange modeller giver et sortiment som enhver kvinde kan finde et par gode jeans i.

Lee jeans til damer – en verden af muligheder

En fiks detalje, en speciel vask eller en særlig form. Disse er alle detaljer, som bidrager til den unikke buks, hvad enten det er modellen spækket med fede detaljer eller den helt klassiske. En klassiske model er fed om sommeren med opsmøgede bukseærmer og et par sandaler med overdådige detaljer og en let sommertop. For et alternativt look kan du hoppe i en crop top og et par runde solbriller for et amerikansk look. Er du til det retro look kan du trække i et par jeans med svaj i buksebenene og genopleve en af de fedeste modetendenser fra 70’erne og 80’erne. Mulighederne med et par gode jeans er uendelige. Åben dine muligheder i sortimentet lige her på Zalando.dk.

Gå ikke glip af