Tøj

Jeans til damer fra Esprit

Filter (1)

298 varer

Forkæl dig selv med et par smarte Esprit jeans fra dette udvalg. Esprit er et brand, der emmer af den californiske charme og laid-back attitude, og det er også repræsenteret i dette udvalg af denim- og cowboybukser. Udforsk selv det store udvalg af mange forskellige modeller, der alle kan give dit look charme og kant.

Slim fit eller løse modeller? Her giver Esprit dig et stort udvalg af jeans, som alle er unikke på hver deres måde. Rå detaljer, lækre materialer og en tilbagelænet stil er alle med til at give dette udvalg et særpræg, som er noget nær uimodståeligt.

Esprit jeans – afslappede modeller med moderne detaljer

Esprit lægger vægt på det naturlige og afslappede i alle deres kollektioner, hvilket også kommer til udtryk blandt Esprit jeans. Her er det din velvære og den perfekte pasform, der er i centrum. Nyd godt af Esprits ekspertise i dette udvalg.

Hop i et par af de klassiske straight leg jeans, der sammen med en striktrøje, vil være det perfekte valg til de kølige efterårsdage. Smøg bukserne en smule op, og vis lidt af din ankel frem – det er et stilet udtryk.

Det er naturlige materialer, der ligger til grund for alleEsprit jeans. Esprit er foregangsmænd, når det kommer til bæredygtig mode, hvor moderne tendenser stadig er det bærende. Det store sortiment er fyldt med lækre valgmuligheder til kvinden, der stiller høje krav til garderoben.

De lækre jeans fra Esprit er til dig, der elsker et tilbagelænet look, hvor der ikke er slækket på kvaliteten. Se meget mere i det store udvalg fra Esprit på Zalando.dk, og find dit næste par jeans.