Fyld garderoben med denne forførende model af en af de mest populære bukser i modeverdenen. Uanset din stil er et par skinny fit jeans til damer et sikkert hit, der vil passe perfekt sammen med dit outfit. Det er en favorit i både modeblade og i klædeskabet, der gør det nemt at sammensætte mange forskellige outfits.

Skinny fit jeans til damer - stilet, rå og casual

Uanset om du foretrækker et afslappet look eller noget mere professionelt, så kan skinny fit jeans til damer være et godt valg. Til jobbet ser de fantastiske ud sammen med en blazer og en skjorte - gerne med et par støvletter. Det giver et professionelt look, som stadig har en lidt tilbagelænet attitude. Er du helt vild med et mere afslappet look, så passer disse bukser perfekt sammen med en cardigan og sneakers, og kan sættes sammen med en række af accessories – gerne en cap eller et bælte. Det er jeans, der kan bruges i en lang række af situationer og er gode til de afslappede dage, eller når du skal på date.

Skab dit eget look

Denne smarte kollektion byder på mange forskellige modeller af skinny jeans. De er tætsiddende, men findes både med høj eller lav talje - alt efter, hvad du finder dig bedst tilpas i. Samtidig findes de i forskellige farver og nuancer, hvilket gør dem nemme at matche med forskellige dele af din garderobe. Er du til en rå stil, fås der modeller, som har effekter, der ligner slitage eller rifter. Leder du efter et mere klassisk look, så finder du jeans i klassisk denim, hvor stoffet ikke er designet til at se slidt eller ødelagt ud. Forkæl dig selv med nogle nye jeans og skab en stil, som er helt din egen.

Gå ikke glip af