Størrelse
Mærke
Pris
Farve
Længde
Flere størrelser
5643 varer
Sorter efter:
Side 1 af 68

Jeans er en sikker vinder og uundværlig i garderoben. Du finder et hav af varianter af jeans til damer på udsalg. Favoritterne hos mange er den sorte model, den blå model og den hvide model. Er disse at finde i skabet, er du godt dækket ind. Udforsk de mange forskellige snit og modeller, der gemmer sig i dette udvalg, og find ud af om du er til høj- eller lavtaljede jeans.

Uendelig mange stylingmuligheder med jeans

Vi kan godt lide udsalg og vi kan specielt godt lide at finde noget, som vi har kigget på længe blandt udsalgsvarerne. Blandt udvalget af jeans til damer på udsalg findes der utrolig mange lækre jeans i alverdens farver og modeller. De højtaljerede er rare at bære og kan med fordel styles med en fin top nede i bukserne. Hvis du skal dresses helt op kan du toppe looket med opsmøgede bukseben og dine yndlingsstiletter. Farver som koral eller lyseblå er til en forandring fede til festligere lejligheder som for eksempel fødselsdag eller en tur ud at spise. De lyse farver klæder enhver. Kombinationsmulighederne er uendelige og du har mulighed for at skabe præcis det look, du ønsker.

Særlige looks med jeans

Skab et råt look med en læderjakke og jeans med huller op af benet. Til hverdag kan du sammensætte et par almindelige jeans med eksempelvis en stribet T-shirt. Hvis det skal være pænere kan du kombinere med en pæn skjorte eller tunika. I sortimentet af jeans finder du også de gode gamle jeans med svaj i benene, som er en gammel trend, der stadig holder. Du finder også alternative former for jeans såsom jeans nederdel, jeans shorts, løse jeans, som alle er et alternativ til den traditionelle buks. Et par jeans kan kort sagt bruges til de fleste lejligheder om det så er en dag på kontoret, en tur ud at spise eller i byen.

Kombinér med