Vil du have 10% rabat på din næste ordre?

Tilmeld dig Zalandos nyhedsbrev og få 10% rabat på din næste bestilling samt inspiration og personlige anbefalinger direkte i indbakken.*

Se vores databeskyttelseserklæring for information om, hvordan Zalando behandler dine data.

Er det snart jakkevejr igen? Så skynd dig at browse igennem det smukke udvalg af Springfield damejakker, som giver dig lækre casual jakker, som du altid kan tage over skuldrene i farten. Snyd hverken dig selv eller din stil for et kig blandt disse jakker, der helt sikkert vil sætte din standhaftighed på prøve.

Er du til urbane jakker, som oser af funktionalitet og stil? Så er du kommet til det helt rette brand. Springfield giver dig nemlig jakker, der er praktiske, funktionelle og har en helt distinktiv stil. Det er det tilbagelænede og urbane der perfekt møder hinanden i disse jakker.

Udtryk din personlige stil med Springfield damejakker

Se godt ud – hav det godt! Disse smukke ord pryder Springfields logo, og opsummerer perfekt, hvad disse Springfield damejakker står for. Dette udvalg gør det ikke lettere at vælge din næste jakke, snarere tværtimod. Alle disse designs vil kunne give dit look noget helt unikt og særligt.

Hop i en af de ikoniske armygrønne overgangsjakker fra Springfield med løs pasform, der understreger den casual stil. Disse urbane jakker vil blive perfekt akkompagneret af et par jeans og nogle robuste støvler, der kan klare alle efterårets vandpytter.

Vil du gerne have et smart look? Springfield damejakker er spækket med smarte jakker, som du kan bruge i din travle hverdag. Den ubesværede stil lever i bedste velgående i disse jakker.

Udvalget af Springfield damejakker har uden tvivl efterladt dig med et smil på læberne. Alle disse jakker vil give dig en urban og smart stil. Tøv endelig ikke, klik løs på Zalando.dk og find din personlige stil.