Tøj
Kjoler
Jakker
Lette jakker
Læderjakker
Denimjakker
Blazere
Kapper
Veste
Fleecejakker
Træningstrøjer
Vinterjakker
Dunjakker
Frakker
Sweatere & strik
T-shirts & toppe
Bluser & tunikaer
Jeans
Bukser
Buksedragter
Nederdele
Undertøj
Strømper
Badetøj
Tøj

Damejakker fra Meru

Størrelse
Mærke
Pris
Farve
Ærmelængde
Kraveform
2 varer
Sorter efter:
Side 1 af 1

Meru er et alsidigt brand, der både tilbyder lækkert sportstøj til amatører og professionelle. I deres udvalg af Meru damejakker er der friske styles og fart over feltet. Du får alt det bedste fra sportens og modens verden – hvorfor vente?

Merus store fokus har hele tiden været på det praktiske og funktionelle. Det har resulteret i lækre produkter, som du altid kan ty til, når der skal nye additioner til din garderobe. Alt fra den professionelle bjergbestiger til hygge-campisten sværger til Meru og deres designs.

Innovative og praktiske jakker

Selvom Merus fokus har ligget på det praktiske, så har de ikke glemt designet. Her i udvalget finder du lækre softshell-jakker i flotte og livlige farver. Var det noget med en rød jakke, der vil gøre dig nem at spotte i landskabet?

”The Origin of Nature”. Disse Meru damejakker vil få dig tættere på naturen, hvor du med den rette jakke vil være svær at drive inden for en dør igen. Lad dig betage af disse jakker, der gør dig klar til dit næste eventyr med lækre funktioner og en upåklagelig stil.

Var det noget med vandafvisende lynlåse, tapede sømme eller vind- og vandafvisende materialer? Meru damejakker tager dig igennem en verden af funktionalitet. Når du har udset den jakke, som skal følge dig i tykt og tyndt er det endnu ikke tid til at stoppe…

… Zalando.dk har samlet en lang række items, der kan gøre dig klar til alle udfordringer og alle eventyr. Her finder du vandrestøvler, huer, handsker og alt, hvad du kan få brug for på dine kommende eventyr. Nu er det op til dig!