Læderjakken har ikke været til komme uden om med sine ikoniske træk og er gennem sine leveår fået kæmpe betydning for modebranchen. I Danmark forbandt man oprindeligt læderjakken med uroligheder, rock and roll og en subkultur med motorcykler og lædertøj, men egentlig har beklædningsdelen først og fremmest været en fast del af uniformen hos piloterne i militæret. Siden hen har læderjakken banet vejen frem som et eksklusivt must-have item i mange af vores garderober.

Læderjakken til damer - rustikke, rå og feminine

Fra 1950’ernes rå rock and roll til mangfoldigt allemandseje. Læderjakken har altid været med til at skabe karakter og ekstra coolness til et outfit. I dag findes der mange forskellige varianter af den populære beklædningsdel – og blandt disse læderjakker til damer på udsalg finder du en for enhver smag både i lange, almindelige og korte udgaver. Jakken kan styles på tusindvis af måder og mange af modellerne designes med feminine særpræg, så de kan bruges så universelt som muligt. Den klassiske sorte læderjakke er en rigtig god investering, fordi den kan styles og bruges til næsten hvilket som helst outfit. Brug den ud over en rullekrave eller sweater og fremstå sofistikeret og afslappet, eller smid den over en traditionel hvid t-shirt og kør det rå Grease-inspirerede look.

Slidstærk, rå og unik i designet

Blandt udvalget af læderjakker til damer på udsalg på Zalando.dk kan du finde mange varianter af den klassiske læderjakke – og er du ikke til det tunge, rå look, er der også flere udgaver i imiteret læder eller ruskind, som tilføjer helt nye dimensioner til overdelen. Ruskindsjakken har i særdeleshed været fremme de seneste år med spændende detaljer og farver i både bordeaux, grå og petroleumsgrøn. En farvet jakke giver nemt dit look et modigt og personligt særpræg – og giver noget ekstra til dig, som ellers har en forkærlighed for sorte, enkle items. Læderjakken er tidløs i sit design og kan nemt hives frem fra skabet igen og igen. Den korte læderjakke passer perfekt til en sommerkjole eller -nederdel, mens de almindelige er et godt match til et par jeans eller en buksedragt.