Tøj

Frakker til damer fra Esprit

Filter (1)

155 varer

Shop løs blandt alle de lækre Esprit frakker til damer, hvis du er på jagt efter en dejlig, alsidig frakke. En frakke er et must-have i enhver kvindes garderobe, fordi der findes ikke overtøj, der kommer op på siden af den klassiske frakke.

Dette udvalg giver dig det bedste, som Esprit kan mønstre. Det er designs, som du finder i alle de største storbyer. Esprit er populær på grund af den sporty stil, der er fyldt med elegante detaljer og stilede referencer. Kollektionen afspejler nutidens trends og tendenser.

Frakker, der kan varme dig i al slags vejr

Du skal lede længe efter et lige så alsidigt udvalg som dette udvalg af Esprit frakker til damer. Det er en feminin elegance, der gennemsyrer hele udvalget, samtidig med en afslappet tilbagelænethed. Hop igennem udvalget, og udvælg lige den frakkemodel, der passer bedst til din personlige stil.

Du finder alt fra stilede trenchcoats og klassiske frakker til korte frakker og varme dunfrakker – det er altså helt op til dig at vælge den model, du lige står og mangler. Til de kolde vinterdage vil en af de lækre dunfrakker med en stilet pelskrave kunne holde kulden på behørig afstand.

Er du på jagt efter den helt perfekte jakke til en tur ned af strøget en forårsdag, vil en af de stilede korte frakker altid være et hit. Style en af de grå modeller med et let halstørklæde og matchende accessories – du vil ikke være til at få øjnene fra igen. Udvalget af Esprit frakker til damer er din vej til et cool og moderne look.

Sørg for, at du får styr på dit overtøj inden de kolde grader for alvor sætter ind. Hop ind på Zalando.dk, hvor du finder alle de lækre styles fra Esprit.