Tøj
Frakker
Trenchcoats
Korte frakker
Uldfrakker
Dunfrakker
Bluser & tunikaer
Jeans
Nederdele
Undertøj
Strømper
Badetøj

Søger du en frakke, der kan understøtte din aktive livsstil på den helt rette, fashionable måde? Så hop igennem udvalget af Billabong frakker til damer, som er fyldt med muligheder til dig, der elsker aktiv mode og en god stil.

Dette australske brand så dagens lys i 1973, hvor inspirationerne blev fundet på de gyldne strande blandt windsurfere. Det er en sporty stil med lækre prints og farver, som definerer dette brand, og som giver dig mange muligheder til din stil. Lad dig friste af et brand, der ikke er bange for at skille sig ud fra mængden med deres sporty og casual looks.

Billabong damefrakker til den aktive kvinde

Det er vigtigt at klæde sig ordentligt på i et klima som det danske. Du ved aldrig hvilket vejr, der gemmer sig rundt om det næste hjørne. Med en af de sporty Billabong frakker til damer hængende vil du være godt dækket ind. Her finder du både de casual parkaer, men også de mere farvestrålende korte frakker.

Billabong tager ikke sig selv alt for højtideligt, og giver dig designs, som er jordbundne og fyldt med en sporty charme. Se, hvad dette lækre brand kan gøre for dig og din stil. En af de praktiske parkaer vil være perfekt i din travle hverdag og med den jordnære farvepalette vil dit look være nemt at style.

Alle Billabong frakker til damer kan du afslutte helt perfekt med en lækker beanie, som fuldender det casual og sporty look. Find lige den frakke, som du mener kan passe helt perfekt til din personlige stil.

På Zalando.dk finder du et stort udvalg fra Billabong, der byder dig på alt fra lækre accessories til tasker og meget mere. Lad dig betage af et brand, der sætter den casual stil på dagsordenen.