Tøj
Bluser & tunikaer
Buksedragter
Frakker
Parkas
Trenchcoats
Uldfrakker
Vinterfrakker
Dunfrakker
Jeans
Bukser
Strømper
Sportstøj
Tøj

Frakker til damer fra Bench

Størrelse
Mærke
Pris

1 varer

Sorter efter:
Side 1 af 1

Bench blev etableret i 1989, oprindeligt som et lille herretøj brand med rødder i skater og BMX kulturen. Bench er i dag et globalt modebrand, som præsenterer stilfulde Bench frakker til damer med en funktionel kant, som passer til et moderne liv.

Igennem hele sin udvikling har Bench fastholdt det unikke i brandet og med succes udvidet sig internationalt. Bench er i dag kendt som et brand der tilbyder moderne, komfortabelt og tidløst design. I kollektionerne finder du overtøj der udstyrer dig til et liv, som leves 24 timer i døgnet.

Bench frakker – frakken til et moderne byliv

Med en af de lækre Bench frakker til damer får du nem klaret de obligatoriske hverdags opgaver. Brug frakken på de kolde morgener hvor hunden skal luftes eller når du skal cykle til arbejde i det kølige vejr. Frakkerne kommer i et væld af farver, som passer godt til ethvert outfit.

Du kan genkende en frakke fra Bench på det cool og sporty design. Materialet er nøje udvalgt, så du let kan leve dit liv uden at gå ned på kvalitet samtidig med at du altid ser godt ud. Frakkerne opfylder det moderne bylivs udfordringer, som din garderobe kommer ud for hver dag.

Du finder et bredt udvalg af forskellige former for frakker. Sortimentet byder blandt andet på parkajakker og vinterfrakker, som får dig sikkert igennem den skærende kulde. Bench frakker til damer er et godt bud på en holdbar frakke med god komfort som holder dig varm helt ind til kernen.

En frakke skal være i stand til at holde dig varm helt ind til benet samtidigt med at give dig en god bevægelsesfrihed og ikke mindst et lækkert look. Her på Zalando.dk tilbyder vi dig et udvalg af lækre frakker, som alle imødekommer dine krav og som klæder dig.