Tøj

Badetøj til damer fra Roxy

 • Størrelse
 • Mærke
 • Pris
 • Farve
 • Type
 • Mønster
 • Materiale
 • Livhøjde
  89 varer
  |Sorter efter:
  Side 1 af 2

  Vil du have 10% rabat på din næste ordre?

  Tilmeld dig Zalandos nyhedsbrev og få 10% rabat på din næste bestilling samt inspiration og personlige anbefalinger direkte i indbakken.*

  Se vores databeskyttelseserklæring for information om, hvordan Zalando behandler dine data.

  Badetøj kan man aldrig få nok af, hvilket dette australske mærke er med til at understrege. Når man ser på de farverige og sporty kollektioner af Roxy badetøj til damer får man nemlig mod på mere, hvilket også er ambitionen hos disse innovative designere. Som en del af Quiksilver er mærket i de helt perfekte hænder, hvor kreativitet og moderne skrædderhåndværk smelter sammen på imponerende vis. Med lanceringen af det første hold Roxy badetøj til damer tilbage i 1990 har dette australske mærke med base i Californien vist sig at være et af de første internationale foretagender, der sætter fokus på vandsport og kvinder. Med deres unikke designstil, der oser af sex og sport, er alverdens aktive kvinder faldet for dette attraktive mærke, der indfrier alle dine behov fra første dag. Bikinier og badedragter sidder nemlig perfekt og ser godt ud samtidig, så der er kun roser og pluspoints tilovers for mærket.

  Roxy badetøj til damer - tag på stranden med største motivation!

  Som et mærke, der sponsorerer store turneringer samt nogle af de bedste kvindelige surfere på verdensplan, hvor legenden Lisa Andersen står som den ikoniske helt foran alle de nytilkomne talenter, der hvert år sniger sig gennem nåleøjet, får du kvalitet for pengene. Kollektionerne af Roxy badetøj til damer er super effektivt og feminint, så du kan få de største oplevelser på havet i fremtiden. Med masser af farver, som det hører sig til indenfor surfbranchen, lever disse unikke designs helt op til nutidens krav om mode og funktionalitet. Du får nemlig hele pakken ved at investere i udvalget af Roxy badetøj til damer, så du kan gå alle sæsonerne i møde med oprejst pande. Med forskellige skåledesigns samt et tiltalende og forfriskende udvalg af underdele kan du mikse og matche kollektionerne på kryds og tværs, og dermed skabe dit eget look. Så bestil lige her på Zalando.dk!

  Dette er måske noget for dig