Tøj
Kjoler
Jakker
T-shirts & toppe
Bluser & tunikaer
Jeans
Bukser
Buksedragter
Nederdele
Undertøj
Strømper
Tøj

Badetøj til damer fra O'Neill

Størrelse
Mærke
Pris
Farve
Type
Mønster
21 varer
Sorter efter:
Side 1 af 1

Amerikanske O’Neill startede deres produktion i en kælder på vestkysten i USA, nærmere betegnet San Fransisco. Det var den unge Jack O’Neill der i 1952 etablerede det passionerede surferbrand. Kollektionen startede da også med udelukkende at bestå af surfbrætter og surfwear. I dag omfatter sortimentet også strandtøj i samme skønne stil, som de altid har holdt sig til.

Når du behøver vilje, styrke og dynamik

O’Neill badetøj til damer er et bredt sortiment af bikinier, badedragter og strand accessories til kvinden, der elsker at være aktiv. Det er blandt andet de kvalitetsbevidste valg, der kan tage æren for brandets stigende popularitet op gennem årene. Intet er overladt til tilfældighederne og det sætter de professionelle sportsudøvere stor pris på. Det er let at kende brandet på den lille bølge, som ses på samtlige af brandets items. Bølgen er ustoppelig og symboliserer vilje, dynamik og styrke. Kvaliteter som de fleste professionelle sportsudøver i mere eller mindre grad kender til. Egenskaber som er gode at have, når man vil nå sine mål.

O’Neill badetøj til damer og meget mere

Udover den eminente kvalitet, som brandet er kendt for er O’Neill også indbegrebet af fede designs. Denne kombination gør dem til et brand, som ofte ses på aktive områder såsom i skaterparken, på løjpen eller stranden. Her får du uimodståeligt O’Neill badetøj til damer lige til at tage med på badeferien eller på stranden. Her får du skønne kreationer i sommerlige farve og mønstre, som får tankerne hen på glade sommerminder. Du finder et hav af fine bikinitoppe og underdele, hvor du let kan trække en af de behagelige, løse badeshorts over. Hop i en af de fede badesandaler, når du skal hen over det varme sand eller gå i vandkanten. Det skønne sortiment her på Zalando.dk gør det svært at vælge.