Vil du have 10% rabat på din næste ordre?

Tilmeld dig Zalandos nyhedsbrev og få 10% rabat på din næste bestilling samt inspiration og personlige anbefalinger direkte i indbakken.*

Se vores databeskyttelseserklæring for information om, hvordan Zalando behandler dine data.

Nyd godt af sortimentet for Filippa K badetøj til damer, som byder på varierende snit, samt både afdæmpede og iøjnefaldende nuancer. Brandet er frontløbere indenfor modens verdenen med fokus på stil, enkelthed og kvalitet. Brandet er vokset fra at blive fremstillet på køkkenbordet hos mærkets grundlægger til at være et banebrydende brand, som definerer den skandinaviske mode.

Værdier, der kommer helt indefra

Filippa K producerer deres enkle items for dem selv og for folket omkring dem. Det vil sige, at kreationerne kommer helt inde fra hjertet og ud til de modehungrende forbrugere. Brandets designs er dedikeret til en omhyggelig garderobe af items on-trend samt en moderne fortolkning af livet og dets udfordringer. Brandet har bygget deres fundament op på nysgerrighed, bevidsthed og innovativ bæredygtighed, som er nøglen til den konstante vækst. Dette sortiment af Filippa K badetøj til damer er et perfekt eksempel på disse værdier i form af simple badedragter og bikinier med snit, der fremhæver det bedste ved din krop.

Pift din bikinistil op

De simple designs gør dem ideelle at pifte op med diverse accessories til strandturen. Hvis du ønsker et simpelt look med fuld fokus på din skønne badedragt kan du blot matche med en lys stråhat. Er du mere til det prangende udtryk kan du med fordel kombinere med store guldsmykker, som kan funkle om kap med solens stråler. Lav en høj hestehale og tag store, runde guldøreringe i ørerne for et ægte Hollywood-look. Brandet er bestemt ikke bange for at bruge farver, når først de sætter sig for det. Nyd godt af en skøn citrusfarve, som giver det perfekte supplement til den solbrune hud på ferien. Find din favorit blandt Filippa K badetøj til damer her på Zalando.dk.

Gå ikke glip af