Tøj
T-shirts & toppe
Bluser & tunikaer
Sweatere & strik
Jakker
Frakker
Jeans
Bukser
Buksedragter
Nederdele
Strømper
Sportstøj
Tøj

Badetøj til damer fra Chiemsee

  • Størrelse
  • Mærke
  • Pris
  • Farve
  • Type
  • Mønster
  • Materiale
  • Nyheder
26 varer
|Sorter efter:
Side 1 af 1

Vil du have 10% rabat på din næste ordre?

Tilmeld dig Zalandos nyhedsbrev og få 10% rabat på din næste bestilling samt inspiration og personlige anbefalinger direkte i indbakken.*

Se vores databeskyttelseserklæring for information om, hvordan Zalando behandler dine data.

Alle aktive piger og kvinder kender med sikkerhed til dette tyske mærke, der har fundet deres helt rette plads indenfor forskellige brætsportsgrene. Med kollektionerne af Chiemsee badetøj til damer er der her naturligvis fokus på surfing, så du kan komme ud og være aktiv på havet. Med sponsorater af passionerede og professionelle surfere testes bikinier og badedragter helt til bunds af de bedste eksperter på området, da det nu engang virker bedst, når teori og praksis bindes sammen. Udvalget af Chiemsee badetøj til damer er naturligvis møntet på alle typer af kvinder, da pasformen og komforten sidder lige i skabet. Derfor vil enhver badelysten kvinde få glæde af disse sexede og velsiddende designs i innovative materialer, der giver dig mod på at svømme en bane ekstra. Med disse smukke designs in mente tænker man sol, sommer og strand med det samme, så der er alt at vinde ved at investere i dette mærke.

Chiemsee badetøj til damer - nye muligheder i badegarderoben!

De fleste kvinder har flere forskellige designs i garderoben, så man har noget at skifte med. Dette tyske mærke giver dig mulighed for at supplere op med nogle sexede og sporty designs, der virkelig får dig i humør til at tage en tur på stranden. Med slanke stropper samt små trusser og skåle har du mulighed for at vise masser af hud på den sofistikerede måde, så der er alle mulige grunde til at dykke ned i udvalget af Chiemsee badetøj til damer. Uanset om du er til klassiske helfarver eller mønstrede designs, så har alle modellerne den der ubeskrivelige udstråling og attitude over sig, som enhver modebevidst badenymfe vil blive draget af med det samme. Kollektionerne af Chiemsee badetøj til damer står nemlig for alle de værdier, som nutidens kvinder efterspørger, hvor funktionalitet og mode forbindes som det første. Så bliv en del af fanskaren her på Zalando.dk!

Dette er måske noget for dig