Billabong er et fantastisk, internationalt brand med sans for dynamiske detaljer og fede kreationer. Brandet producerer en lang række items til den aktive livsstil herunder også accessories. Her får du deres smukke svar på lækkert Billabong badetøj til damer, som emmer af den samme glædesvækkende stil, som resten af brandets kollektioner.

Billabong badetøj til damer har fat i begge ender

Billabong er for mange modeelskere forbundet med flotte designs og aktivitet. Med deres flotte bikinier og badedragter kan du da uden tvivl også få fart over feltet på stranden eller i svømmehallen. Kollektionen deler vandene mellem den praktiske badedragt til kvinden, der gerne vil opnå gode resultater med den seriøse svømning, og bikinien, som lægger op til en lækker strandtur. Begge modeller er set efter i sømmene og lever op til de krævende modeentusiasters krav til design. Bikinierne fås i adskillige skønne farver og kan med fordel mikses og matches på kryds og tværs af hinanden. På den måde kan du sammensætte nye strandlooks hver dag på din ferie.

Fine detaljer til dit badetøj

Er du vant til smykker og føler dig nøgen uden? Frygt ej. For det er helt legalt at toppe dit bikinilook med overdådige accessories i form af smykker, hatte og sandaler. Tilfør eksempelvis dit strandoutfit noget stilet i form af glitrende sten eller runde trækugler om håndledet. Bikinien eller badedragten behøver ikke nødvendigvis være sort for at kunne kombineres med accessories. Giv den gas med skæve detaljer til en sprudlende bikini, som er sæsonens nøgleord. Fede solbriller går heller aldrig af vejen – find de største du kan og integrer dem i dit sommerlook. Vi har til gengæld sørget for et lækkert udvalg af Billabong badetøj til damer til dig lige her på Zalando.dk.