Størrelse
Mærke
Pris
Farve
Kollektion
Materiale
66 varer
Sorter efter:
Side 1 af 1

Er du typen, der stræber efter at performe dit ypperste hver eneste gang? Så er adidas Performance badetøj til damer det ideelle bud på din næste investering til svømmetasken. adidas Performance er for dig der holder af svømmedisciplinen og dens gavnende effekter, som inkluderer forbedret kondition og styrkede muskler. Brandet giver dig de bedste forudsætninger for at opnå dine mål.

Høj fokus på funktionalitet

Svømning er en af de aktiviteter, som slår virkelig mange fluer med ét smæk. Og hvem vil ikke gerne det, og samtidig se super tjekket ud? Ikke nok med, at svømning sætter de store muskelgrupper på arbejde og konditionen bliver bedre, så sættes din hjerne på arbejde. Derfor kan vi godt sige, at du kan svømme dig til en slank og smidig krop i en af de lækre badedragter fra adidas Performance. Stilen er moderne og simpel med enkle mønstrede udskejelser på afdæmpet vis. De strømlinede badedragter hjælper dig til at komme hurtigt og ubesværet gennem vandet. Samtidig sidder de perfekt på kroppen, så du får den støtte du skal have på de pågældende steder.

adidas Performance badetøj til damer og lækkert udstyr

Udover at brandets modeller er ideelle til svømmehallen, er de ligeså gode at have med på stranden. Du kan adskille dig fra strandens varme sand på et lækkert, tykt badehåndklæde med brandets velkendte logo på. Når du har ligget nok og får lyst til en tur i vandet eller et spil bold, kan du hoppe i et par badeshorts. På den måde behøver du ikke bekymre dig om, hvordan dine bikinitrusser sidder. Badeshortsene er derfor ideelle til den aktive ferie, hvor den både står på varme, sport og vand. Har du brug for mere tøj, kan du smide en let sommerkjole eller tunika over dit badetøj. Tag et kig i udvalget af adidas Performance badetøj til damer her på Zalando.dk.