For at give dig den bedste oplevelse hos Zalando bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.

×Jeg accepterer.

DANMARKS STØRSTE UDVALG

gratis levering og gratis retur

30 DAGES FULD RETURRET

×

Støvletter til damer fra Tamaris 196 varer

Mærkev
m
Farvev
Skospidsv
Kollektionv

Tamaris – Sko og accessories til alle


Tamaris på Zalando.dk

Brandet Tamaris hører under den tyske fodtøjsgigant Wortmann Group. Koncernens historie går helt tilbage til år 1967, og står bag 6 af verdens mest anderkendte fodtøjsbrands, heriblandt Tamaris. Statistisk set ejer hver anden kvinde i Tyskland nu et sæt fodtøj fra Tamaris, og undersøgelser har vist det som Europas mest velkendte brand. Og det er ikke så underligt, for brandet kan deres kram, når det kommer til fodtøj. Alsidighed er et af deres nøgleord, for de står bag et væld af forskellige fodtøjstyper inden for forskellige kategorier. Designene er også ekstremt alsidige, og her er noget for de fleste. Lige fra lakerede pumps i læder, som er perfekte til en fin middag eller en anden lejlighed, og til sneakers, som er det oplagte praktiske valg til hverdagsliv og tilbagelænet, jordnær stil. Tamaris elsker læder, og derfor har de ikke udelukkende begrænset deres produktion til sko. De har også bredt den ud til tasker af læder, og også denne opgave løfter de nærmest til perfektion. Her er både større, praktiske shopping bags og små, chikke håndtasker. Begge dele udfærdiget i samme, høje kvalitet og med samme sans for finesse, som Tamaris sko.


Tamaris - Kvalitetsfodtøj fra Europas kendte skotøjsbrand


Vi elsker sko. Og vi elsker Tamaris. Brandet har nemlig et utrolig bredt udvalg af lækre sko i alverdens afskygninger. Allesammen er de udarbejdet i unikke, lækre designs og med sans for finesse. Faktisk tæller kataloget mere end 800 forskellige sko og tasker, og det er dermed et af de mest alsidige kataloger, der overhovedet er tilgængelige på markedet. Med så stor en alsidighed er der sikkert også noget, der vil passe til lige præcis din stil og personlighed. Du kan få sko til enhver lejlighed, lige fra sandaler til strandture om sommeren og til fine, højhælede sko, som er perfekte til at give din stil det sidste twist, når du gerne vil se ekstra godt ud. Med så stor en kvalitet, finesse og ynde, skulle man tro, at der var tale om et eksklusivt sortiment, der sprænger budgettet. Men det er absolut ikke tilfældet, for til trods for det store arbejde, der lægger bag, formår Tamaris at holde prisniveauet nede i et leje, hvor alle kan være med. På Zalando.dk har vi samlet alt det bedste fra Tamaris lige her på siden, så det er let og overskueligt for dig at finde rundt i det enorme udvalg af lækre sko fra det solide, tyske brand.