Snøresko

Sejlersko til damer

Filter
Shop PS Paul Smith
Shop PS Paul Smith

43 varer

Vi er helt pjattede med sko, der har et gennemført og klassisk design, men samtidig formår at være komfortable. I denne kollektion findes der mange modeller, som kommer direkte fra catwalken med et look, der er perfekt til de lunere sæsoner. Åben op for en helt ny sammensætning af outfits med et par sejlersko til damer.

Sejlersko til damer - stilfulde og sommerlige modeller

Når de lunere sæsoner står for døren, så er det en helt fornøjelse at kunne hoppe i nogle dejligt lette sko. Dette er især dejligt når de er lavet i et gennemført og klassisk design. Det klassiske design gør denne sko oplagt til en lang række af smarte outfits, uanset om du har en sofistikeret eller mere afslappet stil. Vil du gerne have et look, der er afslappet, men stadig stilfuldt, så kan de passe rigtig godt sammen med et par culotter og en stribet skjorte. De er også smarte sammen med en jerseykjole eller lange bukser. Vælg en marineblå farve for et maritimt look.

En klassiker til alle sæsoner

Disse smarte modeller af sejlersko til damer er altid dejlige at have i garderoben fordi de er så alsidige. Deres design er en perfekt kombination af det afslappede og sofistikerede, hvilket giver dig uendelige sammensætningsmuligheder. Elsker du outfits, der er semi-professionelle, er de geniale sammen med en nederdel og en enkel skjorte. Suppler gerne med accessories i form af smykker og halstørklæder. Derudover passer de rigtig godt til både shorts og lange bukser, hvilket er en fordel i de lidt lunere årstider. Men når vejret bliver køligere kommer de også til deres ret med nogle smarte chinos og en dejlig strik.

Inspiration