Clogs og træsko forbindes med landet eller den klassiske sko til praktisk arbejde, men sådan er det ikke længere. Moden har taget denne kategori med storm, og disse sko har beholdt nogle elementer og udviklet på andre. Dyk med ned i universet og gå på opdagelse i den nye verden af moderigtige træsko.

Clogs og træsko til damer – moderne og rustikt

Træ er moderne i alle dele af hjemmet og det har modeindustrien fundet ud af. De har udviklet moderigtige sko med træ sål, som i den klassiske træsko. Mange af disse clogs og træsko til damer har træk fra klassiske sandaler, men har alligevel beholdt essensen af træsko. Det som adskiller denne kollektion fra andre sko er, at omdrejningspunktet er træskoen. Stilen summer af det moderigtige og rustikke udtryk. Hop i et par i en moderigtig gul og style det med dit sommeroutfit. Du vil her få en gennemgående tematik af farver og mønster som ikke er til at stå for. Tilføj en neglelak i samme nuance, og giv dit look den sidste detalje.

Byg et solidt, smukt og elegant look

Når dit outfit skal udvælges, er skoen en vigtig del. Det er fundamentet, det som outfittet skal bygges på. Derfor er det både vigtigt med stilen og komforten. Stilen her kan udtrykke meget om dig, derfor hjælper disse sko dig med at udtrykke din stil. Komfort er vigtigt for dig, men også for at looket kan stå skarpt hele dagen. Vores favorit er træskoen med en høj hæl. Det udsender en rå elegance og stil med det rolige og solide træ. Iklæd dig i dine bedste jeans og smid et par høje hæle på fødderne. Tilføj en ekstra detalje med en ankelkæde og dit outfit vil få en fin afrunding.

Inspiration