Missguided er denne sommers must-have til garderoben. Designernes brug af lyse nuancer og pastelfarver er det perfekte udgangspunkt for et frisk look til en solskrinsrig dag. Vi er vilde med deres lyse toppe, der er perfekte til et par lyse jeans. Brandet har en frisk tilgang til den aktuelle mode, hvor unikke snit, broderinger og prints er deres karakteristik.

Missguided – accessories i lange baner

Hos Missguided står flowerpower-stilen højt på listen med en nytolkning af nutidens mode. Store ærmer, frynser og broderede jeans er blot få af de skønne modigheder du finder hos brandet. Undgå solstik i et skønt sommerlook med en stor stråhat på hovedet – jo større, jo bedre. Få plads til alle nødvendighederne og skab harmoni i dit look på ferien med en af brandets fede clutches. Hos brandet er en accessory ikke bare en accessory. De fine tasker signalerer styrke og femininitet, mens deres skodesigns altid er udstyret med en unik detalje. Få sans for detaljen blandt skønne sko, rygsække og caps.

Omfavn de nyeste tendenser hver dag

Missguided klæder dig på fra inderst til yderst og fra top til tå. Deres mission er at give kvinder verden over power og selvtillid, der driver dem til at være den, de ønsker at være. Stilen er inspireret af globale modeinfluenter såsom sociale medier, street style og populærkulturen. Her skifter tendenserne hurtigt og derfor er brandet klar med mere end 50 splinternye styles til modeelskere verden over hver eneste dag. Denne sommer kan du hoppe i en af brandets lækre bikinier sammen med en af deres fede caps og unikke sneakers for et cool LA-look til stranden. De matchende crop toppe og nederdele i skønne farver og mønstre er perfekte til en sommeraften i godt selskab.

Inspiration