Sko, tøj og accessories fra Criminal Damage

Mærke
Pris
125
125
749
749
krkr
Anledning

40 varer

Sorter efter:
Side 1 af 1
Sweatshirts - pink/multi T-shirts print - olive/black AIRFORCE - Bomberjakke - khaki AIRFORCE - Bomberjakke - sand AIRFORCE - Bomberjakke - stone FOAM - Bomberjakke - black/khaki Overgangsjakker - brown/olive FLEEK - Sweatshirts - nude ENZO - Sneakers high - black ENZO - Sneakers high - grey ENZO - Sneakers high - nude PAVEL - Hættetrøjer - black/white HAZE - T-shirts print - white/black BLOOM - T-shirts print - black/multi Hættetrøjer - olive/multi BALLER - Sneakers high - nude

Criminal Damage er et brand, der ikke går på kompromis. Her bliver du mødt af vovemod, stil og en kreativ tilgang til designs, der med sikkerhed vil gøre dig bemærket for din stil. Tankerne ledes hurtigt hen på urbane settings, hvor graffiti og streetwear er et must.

Dette britiske brand er ikke blegt for at tage en chance med deres designs. Det er det, der er med til at gøre dem så eftertragtede og unikke. De disker op med lækre snit og udfordrende silhuetter samt stilede farvekombinationer, som virkelig rykker til grænserne.

Criminal Damage –stil uden begrænsninger

Giv din stil lidt ekstra med lækre items fra Criminal Damage. Det er især de urbane sneakers, der får lov til at spille hovedrollen i deres kollektioner, men også lækre oversized hoodies og T-shirts med lækre prints for lov til at skinne igennem.

Den lækre hip hop stil er svær at holde fingrene fra, og med deres kollektioner formår dette brand at gøre denne stil til allemandseje. Nyskabende farver og moderne tendenser går sammen og gør alle kollektioner on-trend.

Giv din stil masser af kant med Criminal Damage. Sort og rød er gennemgående farver, der danner rammen om dette skarpe brand. Nu kan du få fingrene i alle de lækre items, der bare venter på, at du skal udvælge din favorit.

Skab en stil, der ikke er til at tage fejl af. Den urbane hip hop stil kommer her til sin ret i en lækker kollektion, der er svær at holde fingrene fra. De sidste nye undergrunds-trends bliver udnyttet og vil give din stil ekstra pondus. Tjek hele udvalget ud på Zalando.dk.

Gå ikke glip af