Populære filtre
sizes
brands
Farve
Pris
Materiale
Bæredygtighed
Mønster
120 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Criminal Damage giver dig de helt rette forudsætninger for at style et personligt look med en attitude, der sætter trumf på din stil. Det er herre-fashion direkte fra Londons streetwear-scene, hvilket taler for sig selv i kraft af markante prints, rå detaljer og maskuline udskæringer, som sætter en kraftig streg under storbyens virkemidler.

Bliv en del af en ung subkultur med Criminal Damage

Personligheden er nummer ét, men det er gennem moden, man kan udtrykke sig direkte. For Criminal Damage vedkommende tager man udgangspunkt i en undergrundsagtig stil blandet med tilpas meget hiphop og inspiration fra andre musikalske genrer samt kunst og trends. Derfor ser man også mærkets tussede modeller som eksempler på, hvilket segment det især henvender sig til. Men alle modeinteresserede mandfolk med hang til casual urbant tøj, sko og accessories vil elske dette storbymærke.

Et vildt og vovet mærke med masser af karakter

Criminal Damage sætter dagsordenen indenfor attraktivt streetwear, hvor også firmanavnet i sig selv udtrykker toughness og vovemod. Man går imod de klassiske business-looks og vender sig i stedet mod skaterbanen samt musikscenen, hvor kreativiteten kan udfolde sig i forvaskede jeans, hættetrøjer, fede sneakers, bomberjakker og masser af andre lækkerier. Det er mangfoldighed, respekt og modefascination pakket ind i en skal af sporty grunge-mode og drengerøvslir. Dermed er linjen til et uformelt look lagt, hvor bløde items til storby-brug gør deres indtog på din individuelle stil. Så bliv klar til koncerter, barbesøg, hæng-ud-aftenener med vennerne samt personlig udfoldelse på din måde.

Gå ikke glip af