For at give dig den bedste oplevelse hos Zalando bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.Jeg accepterer.

Sko, tøj og accessories fra Craghoppers

Mærke
Pris
249
249
1815
1815
krkr
Anledning

39 varer

Sorter efter:
Side 1 af 1
3IN1 - Outdoor jakke - ombre blue ANDREAS - Skjorter - ombre blue combo ANDERS - Parkaer - dark navy WREN - Outdoor jakke - sand dune TODD - Skjorter - night blue combo NOSILIFE PRO - Bukser - charcoal KIWI PRO - Bukser - black Bluser - soft moss KIWI - Skjorter - ashen KIWI - Skjorter - parka green 3IN1 - Parkaer - black/wildberry SHONE - Bluser - watermelon EMLEY - Vinterjakker - black/black SOFIA - Outdoor jakke - black HENRIK - Fleecejakker - storm navy

”Craghoppers World Travel Clothing” er sådan Craghoppers beskriver sig selv. Når du ser deres sortiment igennem, kan du også forstå hvorfor - Craghoppers har lavet et udvalg af lækkert udendørs tøj, som omfatter jakker, bukser, T-shirts mm. Hvis vi ser nærmere på deres jakker, vil en outdoor eller regnjakke være super hvis du skal et smut ud i naturen. Er du typen der fisker, går på jagt eller elsker at kigge på fugle vil det mest oplagte være, at finde en farve, som går i et med naturen nemlig grøn. Og du er så heldig at Craghoppers har den lækre grønne farve. Tag evt. et par af de lækre bukser, tilsæt en varm sweater og et par gummistøvler så dine fødder forbliver tørre. Skal du dog på en vandretur ville et par shorts, en T-shirt og et par vandrestøvler være helt perfekte. Craghoppers har dog også et udvalg af skjorter, som er super til hverdagsbrug, det eneste du behøver at gøre, er blot at sætte dem sammen med et par chinos og et par sko.

Craghoppers – spring ud i naturen

Det er ikke længere kun den ældre generation og de yngste der tager i skoven, de unge er også begyndte at blive mere engageret i naturen. Efterhånden begynder mange drenge, at tage jagttegn så de kan gå ”back to nature”. Til dette har du selvfølgelig brug for det helt rigtige og varme tøj såsom veste, varme sokker, vandrestøvler, huer og evt. et par vanter. Er du derimod hunkøn og blot skal en tur i skoven med manden, kæresten eller børnene så find en rød jakke så du giver lidt farve til skovbunden. Craghoppers har sørget for, at du er sikker på, at finde lige det udendørstøj som du står og mangler.

Gå ikke glip af