accountaccountbagbagzalando logomenu

ALLE DANMARKS FAVORITMÆRKER

ALTID GRATIS LEVERING & RETUR

100 DAGES RETURRET

Zalando x CFW

Vi hylder dansk mode

Sammen med Copenhagen Fashion Week introducerer vi jer for AW17. Det betyder, at vi både her på sitet og ved et event i København den 8. august sætter fokus på skandinavisk design og dansk mode i særdeleshed.

Event i København

Zalando Studios

På Copenhagen Fashion Week skaber vi rammer for præsentation af de stærkeste skandinaviske designere. For mig er skandinavisk mode en perfekt kombination af funktionalitet, rene linjer og legende designæstetik i perfekt balance. Jeg glæder mig til at udforske den skandinaviske modes DNA til Zalando Studios.

Camilla Frank CEO, Copenhagen Fashion Week

For mig er skandinavisk mode funktionelt men bestemt ikke kedeligt. Godt håndværk og fine detaljer er i fokus. Jeg ser frem til at sætte fokus på det til Zalando Studios.

Virgil Nicholas Blogger

Event

Mød designere, bloggere og redaktører, når vi i samarbejde med Copenhagen Fashion Week sætter fokus på skandinavisk mode og slår dørene op til Zalando Studios den 8. august i København. Ses vi?

Køb billet her

Håndplukkede favoritter

Oplev vores udvalgte og mest toneangivende styles for AW17 her på sitet – eller besøg os på Zalando Studios i København den 8. august og se et håndplukket udvalg live.

Shop udvalget

Wood Wood

Siden 2002 har Wood Wood været leveringsdygtig i mode, som bedst kan beskrives som en hybrid mellem streetwear, sportstøj og high-fashion. Resultatet er uprætentiøs og funktionel mode med attitude.

Shop udvalget

Samsøe & Samsøe

Med et solidt fokus på håndværk, autencitet og funktionalitet er brandet ikke til at komme udenom, når man sætter fokus på dansk mode. Hverdagsklassikere og sæsonens trends til den urbane mand.

Shop udvalget