accountaccountbagbagzalando logomenu

ALLE DANMARKS FAVORITMÆRKER

ALTID GRATIS LEVERING & RETUR

100 DAGES RETURRET

Zalando x CFW

Vi hylder dansk mode

Sammen med Copenhagen Fashion Week introducerer vi jer for AW17. Det betyder, at vi både her på sitet og ved et event i København den 8. august sætter fokus på skandinavisk design og dansk mode i særdeleshed.

Event i København

Zalando Studios

På Copenhagen Fashion Week skaber vi rammer for præsentation af de stærkeste skandinaviske designere. For mig er skandinavisk mode en perfekt kombination af funktionalitet, rene linjer og legende designæstetik i perfekt balance. Jeg glæder mig til at udforske den skandinaviske modes DNA til Zalando Studios.

Camilla Frank CEO, Copenhagen Fashion Week

Vi går en sæson i møde med masser af stærke herrereferencer, flotte farvesplash og blød og vamset strik, så vi kan holde varmen. På ELLE glæder vi os til at tale meget mere om efterårets største trends til Zalando Studios den 8. august.

Josephine Aarkrogh Fashion Director, ELLE

Event

Mød designere, bloggere og redaktører, når vi i samarbejde med Copenhagen Fashion Week sætter fokus på skandinavisk mode og slår dørene op til Zalando Studios den 8. august i København. Ses vi?

Køb din billet her

Håndplukkede favoritter

Oplev vores udvalgte og mest toneangivende styles for AW17 her på sitet – eller besøg os på Zalando Studios i København den 8. august og se et håndplukket udvalg live.

Shop udvalget

By Malene Birger

Ingen modeuge uden By Malene Birger. Sæson efter sæson fremviser det danske modehus klassiske pieces, som til perfektion balancerer imellem danske designtraditioner og international klasse.

Shop udvalget

Samsøe & Samsøe

Samsøe & Samsøe er på mange måder synonym med dansk mode. På bedste poinermaner har det danske brand nemlig formået at sætte rene linjer, simple styles og funktionel mode på verdenskortet.

Shop udvalget