Populære filtre
sizes
brands
Farve
Pris
Materiale
Mønster
Længde
32 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Herretøjet fra C. P. Company er med sin maskuline minimalisme og passion for komfortabelt design en udsøgt fornøjelse at have på. Deres nye kollektion består både af hverdags- og træningstøj samt jakker af forskellig art – alt sammen i de lækreste kvalitetsmaterialer og i et let design, som passer med meget af det, du har i din garderobe.

Herremode i udsøgt kvalitet

Blandt den store kollektion af overtøj, er det særligt de lækre jakker, vi er vilde med. C. P. Company laver jakker i fede designs og med et fokus på kvalitet og komfort. Deres dunjakker er lavet i et fint miks af dun og fjer, som giver dig den maksimale komfort og høj åndbarhed, samtidig med at du bliver holdt varm – hele vinteren. Jakkerne er ofte lavet med en foret hætte, så du ikke behøver at huske din hue, hver gang du skal ud ad døren. Og så er mange af jakkerne udstyret med lommer med lynlås, så du ikke mister dine værdigenstande, når du er på farten.

Et stort udvalg af tøj til manden, som har alt

Er du ude efter andet end en ny overgangs- eller vinterjakke, kan du også finde poloshirts og strikpullovers i ren uld, som er perfekte til de kolde sommeraftener eller til vintermånederne, hvor du bare ikke kan blive varm hurtigt nok. Hele kollektionen fra C. P. Company er lavet med kvalitet og komfort for øje og er derfor perfekt til manden, som har alt – både som gaveønske eller som selvforkælelse. Det minimalistiske design gør det supernemt at style din øvrige garderobe med dele fra C. P. Company. De jordnære farver, som brandet typisk bevæger sig inden for, passer perfekt med et par klassiske denimjeans og et par fede sneakers.

Inspiration