Katalog

Populære filtre
0 varer
Zero results
Ingen produkter med valgte filtre
Nulstil filtre for at se mere

Italienske C.P. Company er et anderledes designerbrand

Selskabet blev stiftet af den italienske designer Massimo Osti i 1971 under navnet Chester Perry, men sagsanlæg fra de to brands Chester Barry og Fred Perry førte i 1978 til et navneskifte til C.P. Company. Siden har navnet i en periode været ændret til et helt andet, inden det igen blev til C.P. Company.

Man har bedrevet research og design omkring militær- og arbejdspåklædning. Man blev kendt for sit funktionelle, militærinspirerede overtøj, brugen af innovative materialer, behandlingsteknikker og design.

Den særprægede Mille Miglia jakke er blevet et ikon, med hvad der bedst kan beskrives som to brillelinser i hætten, til øjnene og en på ærmet til ens ur. Det er også detaljer, som stadig sætter sine spor i jakker, sweatshirts og anden smart påklædning.

Et design og fremstilling, der skiller sig ud med dette italienske counter culture modehus

C.P. Company og deres produkter har formået at opnå særlig popularitet indenfor den nederlandske hooligan-subkultur, tilsyneladende uden at gøre andet end at have et design som tiltalte denne gruppe.

Den særlige stil er ofte også en, hvor man ønsker at gå linen ud og hellige sig stilen helt. Der findes dog andre brands, du sagtens vil kunne kombinere det med til for eksempel en grunge-stil, der passer perfekt til det italienske design.

En clash mellem stilarterne kan også være et cool designudtryk, der for eksempel kombinerer det nærmest uskyldsrene med C.P. Companys mere rå og barske stil for at skabe et helt nyt udtryk. Mulighederne er mange, og fantasien er i sidste ende det eneste, som sætter grænser.

Secondhand er et godt match

C.P. Company kan du finde som secondhand her hos Zalando. Her har man opkøbt tøjet, tjekket at det holder den ønskedekvalitet og rengjort det til 100%, så du stadig kan være sikker på at få tøj, der er pengene værd frem for at købe katten i sækken.

Dette er naturligvis en udmærket måde at sænke dit CO2-aftryk på, når det gælder din garderobe. I det hele taget kan der også findes lækre, skjorter, og andre, smart indfarvede stykker påklædning til hverdagen.

I forbindelse med brandets 50-års jubilæum annoncerede man også, at man fortsatte arbejdet med en bæredygtig produktion, samtidigt som man samarbejder med andre internationale brands om specielle serier af påklædning til både nye, gamle og anderledes kundegrupper. Dette kunne muligvis også på sigt føre til nye samarbejder i fremtiden med endnu flere brands, der matcher firmaets stil.