Jeans

Cowboy shorts til damer

Filter

686 varer

Her har du et fantastisk univers af alt det bedste fra denimmens verden i sortimentet for Cowboy shorts til damer. Du finder alt fra den klassiske blå til andre skønne kulører såsom lyserød, beige og bordeaux. Den hvide model er en af denne sommers must-haves og har et hav af lækre kombinationsmuligheder. Shop løs i det fantastisk udvalg af denimshorts.

Hvid denim når det er bedst

De hvide jeans skal ind i garderoben igen. Det spår de indsigtsfulde modeeksperter i hvert fald denne sommer. Giv dine hvide cowboyshorts kant med et par pangfarvede sko og en opsigtvækkende taske. Et par røde kitten heels skaber et gennemført look, som modeeksperter vil falde i svime over. Alternativt kan du kombinere den hvide model med en let sommerkjole, der fremhæver den lyse farve. En blomstret kjole eller top giver et sommerligt look i samspil med accessories i stærke farver. Du kan også opnå en klassisk, nordisk stil med en lys blondetrøje under en lysegrå strik og lade de fine blonder komme let til syne ved ærmer og neckline for et feminint udtryk.

Cowboy shorts til damer er sommerens must-have

God stil er individuel. Med denim har du rig mulighed for at skabe utallige looks. Når du kigger efter cowboy shorts til damer er der mange detaljer at kigge efter. Shortsene varierer i alt fra fittet, vaske og længder til detaljer som broderier og snøre. Netop nu ligger broderier og snøre højst på listen over detaljer indenfor jeansmoden. Kombiner disse med en af sæsonens fine toppe med asymmetrisk snit og flæser og fremhæv din talje med højtaljede shorts. Den blå model kan du med fordel kombinere med stærke farver, blomsterprints og sporty sko for et varieret look. Find nye shorts til den kommende sæson lige her på Zalando.dk.

Inspiration