Katalog

Populære filtre
22 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Cordwainer er kendt for sine lækre herresko i det fineste kvalitetslæder. Navnet kommer af den engelske betegnelse for en skomager, som udelukkende producerer sko i nye lædermaterialer – nemlig en ’cordwainer’. Skoene findes i mange modeller og designs samt i flere forskellige farver, så der er noget for enhver smag – og til enhver lejlighed.

Kvalitetssko til den kvalitetsbevidste mand

Kollektionen af sko fra Cordwainer er meget varierende og spænder bredt rent designmæssigt. Blandt de forskellige typer sko, finder du både klassiske snøresko, støvler og såkaldte business-sko. Nogle af støvlerne er rustikke og med kraftig hæl, mens andre er elegante med tynde snører eller raffinerede metalspænder. Cordwainer-skoene er karakteristiske på grund af deres unikke håndværk og udsøgte kvalitet i forhold til materialevalg og komfort. Det varierende udvalg giver dig rig mulighed for at skabe dit helt eget, unikke udtryk med lige netop den sko, du ønsker. En klassisk snøresko tilsætter lynhurtigt elegance til dit outfit og kan snildt bruges sammen med både jakkesæt eller en varm strik og et par jeans.

Sko, der passer til alle lejligheder

Et par læderstøvler er altid et godt es at have i ærmet, hvis du er tvivl om, hvilket sæt sko du skal mikse med dit outfit. De tidløse læderstøvler giver dig et klassisk look, som er smart og meget alsidigt. Især i de kolde efterårs- og vintermåneder er støvlen god at have, fordi de også holder dine fødder varme. Hvis du er til et mere råt look, er der de mere rustikke snørestøvler med tykke hæle og kraftige snørebånd, som står rigtig godt til en tyk vinterfrakke og et par varme handsker. Fodtøjet fra Cordwainer er en god investering til manden, der har alt.

Inspiration