Katalog

Populære filtre
sizes
brands
Farve
Pris
Materiale
Bæredygtighed
Mønster
122 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

COPENHAGEN: pryd dine fødder med skandinavisk design

Et multikulturelt skomærke, der omfavner det bedste fra mange lande - COPENHAGEN er din garanti for københavnsk design, der skiller sig ud. Mærket kombinerer stilrenhed med funktionalitet og går aldrig på kompromis med kvaliteten. Alt går op i en højere enhed takket være god smag og et klart fokus på kun at samarbejde med de bedste.

At se godt ud er ikke nok. COPENHAGEN giver dig også komfort og velbehag. Det er ren luksus at bevæge sig rundt i mærkets sko af italiensk læder. Mindre familiefirmaer, i Støvlelandet med de stolte traditioner, står for at farve og garve med ekspertise fra øverste hylde. Alle sko afsluttes med håndkraft, så du kan nyde omhuen der er lagt i hvert enkelt færdigt par.

Elsker du også helfarver, der kan sættes sammen med alt? Så finder du præcis den helfarve og tone, der passer til årstiden: Hvid, creme eller grå til forårets og sommerens lyse, festlige nætter. Samt dybe farver som sort, brun og aubergine, der lader dig indtage efteråret og vinteren med stil. På med den lange uldfrakke og en blød strik, som understreges af et par smagfulde sko fra det internationale mærke.

Fingeren på pulsen i København

Designstudiet, stiftet af to tyske ejere, er placeret i den danske hovedstad og kombinerer nordisk grundighed med sydeuropæisk håndværk. Du føler dig forbundet med naturen med fødderne i de organiske materialer, hvor traditionel skofremstilling udvikles til moderne skodesigns. Det er tilbage til rødderne, men opdateret med nutidige farver og former, der også holder i fremtiden.

Chunky sneakers fra COPENHAGEN får dig på rette vej i ethvert urbant miljø. Bliv klar til at indtage brostensgader med kraft i sålerne, der sikrer stødabsorbering og giver dig ekstra højde. Dad-shoes-tendensen sidder lige i skabet sammen med en kjole, så kontrasterne fremhæves til perfektion.

Du kommer heller ikke udenom de spidse ankelstøvler i ægte skind. De bærer dig frem i storbyen sammen med et par stumpede jeans og en blazer, der forbinder casual og formel stil. Ballerinaer og loafers fra COPENHAGEN er det jordnære sats, som samtidig føjer et romantisk pift til middagene ude i byen.

Essentielle styles med æstetik og funktion

Leder du efter et rålækkert nordisk udtryk? Du kan skabe det med dine COPENHAGEN sko som blikfang. Førsteklasses materialer og praktiske detaljer sender dig komfortabelt afsted på farten. I fodtøj, der beskytter fusserne, og kan vises frem som dine personlige favoritter. Kvaliteten sikrer, at du kan bruge dine sko utallige gange uden at de slides op.

Perfekt pasform venter dig i et par spritnye sko fra det internationale mærke. Der er taget højde for detaljerne. Bemærk for eksempel en praktisk hælstrop, en lynlås eller forhøjede fodsenge på sandaler til beskyttelse af tæerne. Det er en fryd at være undervejs i det velsiddende fodtøj.

Du får 100 procent europæisk kvalitet direkte om fødderne fra mærket, som også samarbejder med førende portugisiske skomagere. Friske unge såvel som ældre med behov for alsidigt fodtøj kan se med her! Mærkets klassiske sneakers er lige så cool til habitbukser, som til nederdele, shorts eller jeans.