Mode online

Populære filtre

CONSIGNED er britisk streetwear accessories, når de er bedst

Når folk tænker streetwear, tænker de fleste nok kun på netop tøjet, påklædningen, med dens helt særegne stil og udtryk; en afslappet, casual stil med fokus på at være afslappet, behagelig og alsidig.

Hvad knapt så mange tænker på, er, at når nu streetwear er praktisk, så må man jo også have praktisk tilbehør, som samtidig matcher stilen. Her kommer CONSIGNED ind i billedet. Med smarte og funktionelle løsninger, der er fokuseret på tilbehør og primært med transport for øje. Om det er bæltetasken til ferien eller rejsetasker og rygsække, så finder du her den helt rette stil til at matche streetwears afslappede stil og farvevalg.

Rødderne solidt plantet i streetwear

Mange brands har fremstillet streetwear-tøj og -sko, men CONSIGNED startede som og er et rent streetwear-brand. Her får du så absolut den ægte rene stil og slipper for at have tilbehør, som virker helt malplaceret i forhold til din stil. Alt her vil passe fint med for eksempel et par træningsbukser eller cargopants og en hættetrøje, sweater eller lignende.

De fleste ting her kan du mixe og matche med det meste streetwear. Farver og udtryksform vil typisk ikke kollidere. Farverne er let nedtonede og kan matches med det meste, særligt da streetwear ikke ofte er kendetegnet ved de mest iøjnefaldende skarpe farver. Samtidig vil specielt de sorte tasker og rygsække også kunne passe fint til et mere formelt look. Der er ikke nogle iøjnefaldende, unødvendige detaljer, og de er udført på en måde, hvor du sagtens kan komme i et jakkesæt med din præsentation og laptop i en af disse rygsække eller tasker.

Det meste her er enten mørkt eller i klare farver, der snildt kan passe med, hvad du ellers har på. For eksempel fungerer en orange taske jo fint sammen med så godt som hvilken som helst farve tøj, du måtte have på. Ligesom en mørk taske matcher fint med de fleste farver tøj. Dermed har du gode muligheder for at også bruge CONSIGNED til at udtrykke en egen stil.

Enkel bagagestil med lækre funktioner

Man behøver jo ikke gå ned på features bare fordi, man vil have en casual, afslappet stil. Derfor er alt her heller ikke altid helt så enkelt. Her er stadig smarte opbevaringsfunktioner, som du også kender fra andre brands

Vil du gerne mindske dit aftryk på planeten, så har man generelt samlet sine miljørigtige produkter, fremstillet med genbrugsmaterialer, under det passende navngivede subbrand Re-Consigned. Du kan se efter det her eller efter Zalandos grønne bæredygtighedsmærke ved produktet.

Til skole og fritid finder du også smarte rygsække, der kan indeholde det du har brug for og samtidig matche og støtte dig i din helt egen stil. Her gælder også, at de ser enkle, afslappede ud, men indeni finder du de rum og den beskyttelse, man kan forvente af de bedste rygsække.