Katalog

Populære filtre
2 varer

COMMES DEUX: Hudpleje og makeup skabt af dig

Det er ikke bare brandets farverige indpakning, der skiller sig ud fra mængden. Danske COMMES DEUX er ikke bare designet til dig, men af dig. Grundlæggerne af dette danske skønhedsbrand brugte før COMMES DEUX’ lancering årevis på at indsamle data fra skønhedselskere verden over. Det gjorde de for at kunne skabe hudpleje og makeup, som du med sikkerhed vil elske. COMMES DEUX kombinerer den ungdommelige og frisk pastelæstetik med tidløs skandinavisk minimalisme, hvilket har resulteret i produkter, som både din hud og din badeværelseshylde vil elske.

Rendyrket forkælelse for krop og sind med COMMES DEUX hudpleje

Din hudpleje er personlig, og det er vigtigt, at hudplejeproduktet er skræddersyet til dine unikke behov. Har du udfordringer med din hud, er det vigtigt, at du bruger serums og cremer, der fugter i dybden . Giv din hud nyt liv med COMMES DEUX' plejende natmasker. Du skal ikke gøre andet end at nyde en god nats søvn; masken sørger for resten.

Giv huden et boost med cremer, der er rige på antioxidanter. Din hud vil også elske, at der ikke er parfume i brandets produkter. COMMES DEUX hudpleje er nemlig parfumefrit og indeholder heller ingen parabener eller andre skadelige ingredienser.

Hvis det ikke var nok, så kan vi også nævne, at brandet er helt vegansk og cruelty free. Hos Zalando elsker vi, hvordan det danske brand kæler for detaljerne. Fra deres smukke indpakninger til de nøje udvalgte ingredienser. Alt er valgt med stor kærlighed og omhu.

Altid klar til fest med COMMES DEUX i tasken

Det unge skønhedsbrand forkæler ikke bare din hud. De har nemlig også lanceret en makeupserie, der på samme måde som deres hudplejeprodukter er designet i samarbejde med dig. Derfor finder du ikke sminke med unødvendige ingredienser eller detaljer.

COMMES DEUX’ smukke lipgloss bringer tankerne tilbage på 00’ernes glossy lip-trend, dog uden de fedtede læber. Serien af lipgloss og læbestifter kommer i smukke røde og neutrale nuancer, der både booster dit look og giver læberne masser af fugt.

Brandets makeup skiller sig ud fra mængden. Deres blush, pudder og bronzer er nemlig skabt med inspiration fra den skandinaviske kvinde, som er kendt for at elske det naturlige look. Du vil derfor opleve blush, der smelter ind i huden, samt bronzers, der giver et hint af sommerferie og glød. Deres highlighters fanger ubesværet lyset, så dine bedste features træder frem i hverdagen.