Katalog

154 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Lige dele sødme, elegance, femininitet og retro – så er der naturligvis tale om Closet, som har hjemme i modemetropolen London, hvor tiden aldrig står stille. Lige nu og her kan du få fingrene i nogle af disse opsigtsvækkende kjoler i Danmark. For modeinteresserede folk skal naturligvis ikke snydes, når det kommer til farverige kjoler i ypperste kvalitet.

Closet sætter kulør på din kjolegarderobe

Man snakker om sko og tasker, men hvad med kjoler? Dem kan man heller ikke få nok af som kvinde – og slet ikke, når der står Closet i nakken. Her er der mulighed for at vælge mellem en perlerække af kjoler i elegante former samt med bedårende prints og farver. Uanset om der venter en travl forretningsmiddag, et bryllup, en torsdags-date eller andre planlagte eller ikke planlagte anledninger, så er mærket klar med en robe, der matcher dine behov og forventninger! Alle kvinder omfavnes, og du kan glæde dig til endnu et kjole-knus i stilarter direkte fra en af verdens største modemetropoler.

Dress dig op i en kjole til formålet

Prints og farver behøver ikke altid at være larmende, for udvalget med kjoler fra Closet byder på stilarter inden for mange genrer og hele farvepaletten. Det er lige fra dæmpede blomstermotiver til vovede blonder. Eller hvad med cute sommerfugletryk, vintage-frynser, en bar skulder, guld og glitter, eksklusivt satin eller noget helt syvende. Alle bredder og højder kan pryde sig med en kjole, for mærket designer også plus size-modeller side om side med andre kropsformer. Så indhyl kroppen i korte, lange, åbne eller tillukkede designs, som hver især bringer din feminine side frem på en kraftfuld og selvsikker måde.