Katalog

Populære filtre
sizes
brands
Farve
Pris
Materiale
Mønster
Længde
62 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Cinque er et italiensk mærke som igennem flere årtier har skabt casual italiensk mode til både herrer og damer. Den italienske stil afspejles i de årlige kollektioner, der er et stilfuldt miks opstået af en inderlig passion for italiensk mode og alt, hvad det indebærer. De skarpe snit og elegante materialer i Cinques design er essentielt til at skabe et tidløst look samtidigt med at du kan udtrykke netop din personlighed. Selvom designerne gør brug af materialer i topkvalitet, og alle produkter testes helt i bund, så er firmaets faste filosofi, at tøjet stadig skal være afslappet og ose af designernes lidenskab for produkterne. Det er netop denne italienske afslappede atmosfære, der er rettesnor for hele designprocessen, der ender i produkter som blazere samt nederdele og andet.

Cinque – sublim hverdagsmode i lækre materialer!

Nu kan du dykke ned i sortimentet af skønne kollektioner til herrer og damer fra Cinque på Zalando.dk! Du finder alt fra klassiske habitter, jakker, blazere samt accessories til mænd. Det er perfekt til formelle anledninger, men kan også bruges hvis du ønsker at peppe dit outfit op til arbejdsbrug. Til kvinder tilbydes alt fra bluser, jakker og leggings til sko og tasker samt andet tilbehør. Fælles for alle kollektionerne er, at de kan bruges til både hverdag og fest. Når du iklæder dig noget tøj fra Cinque, vil du til hver en tid opnå et elegant og stilfuldt look, som er yderst præsentabelt i enhver sammenhæng. Det skyldes kort og godt de eksklusive materialer og de moderne designs, som får dig til at ose af stil og god smag både til hverdag og fest.

Cinque – italiensk du ikke må gå glip af

Italienerne har altid haft sans for at skabe noget unikt, hvad enten det er tøj eller blot en sportsstjerne.Når vi snakker om italiensk mode, kan vi ikke komme udenom brands som Aramani, Gucci, Dolce&Gabbana og andre topmærker. Der findes dog også et andet brand, som Italien kan prale af, nemlig Cinque. I mere end 30 år har Cinque fremstillet produkter i høj kvalitet til mænd og kvinder. Lige fra starten af var meningen, at produkterne skulle afspejle den klassiske italienske stil, hvilket også lykkedes. Prisen ligger godt nok i den lidt højere prisklasse, men du får til gengæld også tøj i høj kvalitet. I deres sortiment kan du blandt andet finde kjoler, jakker, poloshirts og jakkesæt.

Italien slår til endnu en gang

Stilsikkert tøj i høj kvalitet er noget vi sætter pris på hos Zalando.dk, og derfor har vi valgt at give dig et indblik i Cinque. Cinques produkter er ikke kun lavet i de traditionelle farver som sort, grå og hvid men kan nu også findes i friske orange, lyseblå og laksefarver. Det eneste du skal spørge dig selv er: Hvilken farve skal dominere mit klædeskab. Selvom du er typen der elsker de mere nedtonet farver, er det ikke ens betydning med at en sort kjole fra Cinque skal være kedelig. Du behøver blot at finde et par iøjnefaldende accessories og et par lækre pumps. Ønsker du som mand derimod at nedtone et par røde chinos, så find en simpel sort T-shirt, en cardigan og et par sneakers. Det er selvfølgelig også muligt at bruge til fester, især hvis du skal til en finere fest, såsom et bryllup. Skal dit næste look have elegance og være i høj kvalitet så tag et kig indenfor hos Cinque, da tøjet har et elegant design er det essentielt til jobbet, især hvis du sidder i en bank eller på kontor. .