Populære filtre
sizes
brands
Farve
Pris
Materiale
Bæredygtighed
Længde
271 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Aldrig mere tøjkrise med CECILIE copenhagen

For skaberen af CECILIE copenhagen begyndte hele rejsen med endnu en aften, hvor hun ikke kunne finde det rette outfit til nattens begivenheder. Hun lavede derfor en DIY-kjole af to keffiyeh-tørklæder og skabte dermed den første af mange ikoniske kjoler med det prangende keffiyeh-print. Et år senere blev dette til CECILIE copenhagen.

Keffiyeh-printet er en kombination af tre iøjefaldende mønstre, som alle har rod i regionen, de oprinder fra. Hver af disse mønstre har deres egen dybe betydning. Olivenbladene, der er afbilledet i det markante zigzagmønster, symboliserer styrke, udholdenhed og ukuelighed. Mønstret med fiskenet viser regiones nære kontakt med det brusende Middelhav, og de stærke striber repræsenterer handelsruter og regionens lange historie for rejse og handel med sprudlende kultur og markedspladser.

CECILIE copenhagen tager dette mønster og kombinerer det med spændende farvepalletter og nye silhuetter. Flagrende trompetærmer møder den stilrene og minimalistiske skandinaviske silhuet. I en unik kombination med smukke snit og underskønne farver er dette danske brand hurtigt blevet velkendt og elsket af mange, og ikke bare i Danmark, men i resten af verden. De feminine silhuetter viser tydeligt, at brandet er skabt af kvinder til kvinder.

Lette vævede teksturer og markante silhuetter

Keffiyeh-tørklædet har rødder helt tilbage i Babylonien i Mesopotamien og har gennem tiden gået under mange navne: Hatta, Shemag, Partisanertørklæde, Igmal og Yamegh. Symbolikken varierer fra land til land, og det samme gør farvepaletten. Men fælles for dem alle er de stærke kulturelle rødder og det velkendte design.

Dette brand viser, hvordan fusionen af den klassiske bohemestil i kombination med lette vævede materialer skaber statement-pieces, som kan bruges både til hverdag og fest. De markante mønstrer og afslappede silhuetter oser af simplicitet og overskud. De luftige kjoler, de underskønne sæt samt toppe og signatur-T-shirts med v-hals fra mærket tilbydes alle i højkvalitetsbomuld.

Luftige bluser med trekvartærmer og boheme-inspirerede stofvedhæng giver et folk-vibe, der er perfekt til festivaler, sommerbryllupper og andre festlige lejligheder. De smukke farver kan også snildt dresses op og ned, afhængigt af stil og anledning.

CECILIE copenhagen har skabt kjolen til alle livets begivenheder

De fuldstændigt fantastiske maxikjoler kan tages ind i taljen med tilhørende bånd og skaber dermed er helt magisk silhuet, der flagrer forneden og bringer fokus på taljen. Shorts og nederdele har rynkede teksturer, og det florlette stof gør dem ideelle til dagene i solen.

Alle de forskellige pieces i kollektionerne vil helt sikkert tage dit "mix & match"-game til helt nye højder. Det er nemt at matche de lækre mønstre med dine yndlingsjeans eller -shorts for et afslappet og spændende bohemelook. Farvepaletten er inspireret af naturen med både dybe jordtoner og sommerstærke lilla og turkise nuancer.

Det ikoniske print fås også i mere afdæmpede grå, sorte og hvide varianter. De kan nemt passes ind i alles garderober for at levere  mere print og levende silhuetter i din hverdagsgarderobe. Hos Zalando er vi ellevilde med kollektionerne fra CECILIE copenhagen, og vi glæder os altid helt vildt til de nye sæsoners kollektioner kommer ud. Vi er bare faldet pladask.