Hollandske Catwalk Junkie udgør et team af passionerede og dedikerede designere, som elsker at udtrykke sig selv. Det ser du resultatet på i deres store udvalg af items. Sortimentet er varierende i deres designs og består overvejende af lækre, unikke overdele. Brandet har ikke ét gennemgående udtryk udover originalitet, som de ønsker skal være en integreret del i deres kollektioner.

Udlev din indre rebel med Catwalk Junkie

Med ønsket om at integrere personlighed, attitude, kreativitet og rebelskhed i deres kollektioner får du items som er super fede at matche med rå og provokerende accessories. Giv den danske sommer baghjul og slå håret ud og tilfør et par kuglerunde solbriller til en unik top med tryk. Er det ikke helt tid til sommertøjet kan du trække et af brandets cardigans eller sweatshirts over din T-shirt. Supplér din sweatshirt med en hvid skjorte under for at opnå et look, som kan bruges til en dag på kontoret, men også til weekendens familiefødselsdag. Catwalk Junkie giver dig muligheden for at sammensætte deres items på mange personlige måder.

Til hverdag og fest

Brandet tilbyder de perfekte beklædningsdele til hverdagen, så den ikke bliver for grå og kedelig. De tilbyder utroligt mange unikke dele, som er oplagte at kombinere med et par jeans og sneakers. Vil du opnå et mere formelt udtryk kan du sammensætte med støvletter eller laksko efter behov. Brandets mange toppe kan med lethed sættes sammen med en snæver nederdel til festligere anledninger. De tilbyder også selv fine kjoler og nederdele, som du kan sammensætte med lækre stiletter og dine bedste smykker. Tag dem med i tasken på arbejde så du er klar til at tage direkte videre. Udforsk selv det alsidige udvalg af Catwalk Junkie her på Zalando.dk.

Inspiration