Populære filtre
38 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Cath Kidston: de smukkeste prints på alverdens ting

Hun har selv sagt det og gjort det til et slags motto for firmaet. At enten elsker eller hader man Cath Kidston. Ikke designeren bag, men hendes forkærlighed til blomster, prikker og hunde, som alt sammen går igen i hendes legesyge univers med de skønneste ting til dig selv eller hjemmet. Her hos Zalando er vi i hvert fald vilde med stilen, der rammer plet i en kombination af vintage og moderne.

Fin, feminin og hyggelig. Det er tre nøgleord, som beskriver den britiske designers stil. Da det første tapet med roser blev lanceret i 1993, havde hun aldrig regnet med, at det skulle blive starten på et hav af fysiske butikker internationalt. I dag er det en kendsgerning sammen med onlinesortimenter, så du nemt og bekvemt kan få tingene hjem og pryde hos dig.

En positiv, livsglad og forfriskende stil. Der er en rød tråd gennem alle produkterne fra Cath Kidston. De pryder og de pynter, og på imponerende vis vækker designstilen følelser og formår at ramme en stemning, som du ikke vil slippe igen. Hvad er skønnere end blomster og pastelfarver? Og med Kidstons kyndige tvist smager det af mere.

Et farveunivers du ikke kan tage øjnene fra igen

Missionen er for længst nået i mål, og det gør den gang på gang. Cath Kidstons produkter gør det, de skal, samt mere til. Hovedfokus er at skabe praktiske produkter, der dagligt bringer smilet frem, og som gør dig glad og lyser dagen op med masser af humor og inspirerende toner. Alt sammen skabt midt i London, hvor inspirationen er allestedsværende.

Lidt selvforkælelse eller en perfekt gaveidé. Det engelske designmærke har lige den overraskelse, der med sikkerhed falder i god jord hos modtageren. Ingen kvinde kan modstå de livsglade udtryk, som smitter af på dig, som bærer tingene. Ikke mindst de fine tasker, der er perfekte til en strandtur, et spaophold eller blot til hverdag, fordi du slet ikke kan lade være at bruge dem.

Opbevaring er en stor del af produktpaletten. Fra shoppers og skuldertasker til kosmetiktasker og små skrin. Du kan holde styr på dine personlige ting både ude og hjemme takket være et mærke, der i den grad kerer for både det funktionelle og det modemæssige.

Alle detaljer er nøje overvejet

Hvis du synes supermarkedets kedelige håndcreme ikke er lige motiverende at tag op ad tasken, så skal du se nærmere på plejeprodukterne fra Cath Kidston. Her får du toplækre indpakninger, der vitterligt får dig til at huske at smøre hænderne ind. Kropspleje i de skønneste tuber og bøtter er perfekte til dig selv eller som værtindegave.

Minimalistisk design findes ikke her. Hos dette britiske mærke er stilen nemlig lige omvendt. Her er der dømt masser af små finurlige detaljer og helmønstre i komplette farver. Designstilen skiller sig ud ved at være så fyldestgørende på alle måder.

Det bliver ikke mere feminint og romantisk med Cath Kidstons palet af et blomsterflor, der forplanter sig til hele dit look eller blot enkelte steder som markører. Valget er dit, men én ting er sikkert: Det er aldrig neutralt og kedeligt!