Sko, tøj og accessories fra Caterpillar

Mærke
Pris
594
594
1799
1799
krkr
Anledning

38 varer

Sorter efter:
Side 1 af 1
COLORADO - Snørestøvletter - sundance Snørestøvletter - dark gull grey Snørestøvletter - dark beige Snørestøvletter - tan Snørestøvletter - dark rum Snørestøvletter - dark beige Snørestøvletter - caramel Snørestøvletter - coffee bean COLFAX - Snørestøvletter - dark brown DECADE - Sneakers - navy DECADE - Sneakers - sand DECADE - Sneakers - frost grey OPUS - Sneakers - hedge BROADWICK - Sneakers high - sunrise

CAT – du har sikkert set bogstaverne i det velkendte logo før. Amerikanske Caterpillar er et af verdens mest kendte producenter af byggemaskiner. Brandet gør sig bemærket på diverse byggepladser verden over. Nu har de taget deres robuste stil til nye højder i råt streetwear. Fra kun at have fokus på funktion har brandet i dag både fokus på mode og funktion.

Caterpillar giver dig et maskulint udtryk

Brandet er kendt for dets robuste fodtøj, som passer perfekt til byggepladsens udfordringer. Med en kombination af standhaftighed og øje for de aktuelle modetendenser, får du nemt integreret et maskulint udtryk i din stil. De kraftige støvler i mørke, lyse og farverige kulører passer fint til et hverdagslook med jeans og T-shirt. Med de opsigtsvækkende farver kan du skille dig ud i en modig rød eller blå støvle. De kraftige snører bidrager til det maskuline udtryk, som støvlerne i forvejen udstråler. De sporty snøresko har et mildere udtryk og er ideelle til et par shorts i de varme tider.

Funktion og udseende, der går hånd i hånd

Hvis du er typen der helst investerer i slidstærkt skotøj, så er Caterpillar et muligt bud på din næste skoinvestering. Modellerne signalerer ikke blot råstyrke, men er tilmed en egenskab, som hver eneste sko besidder. Brandet har øje for funktion og den internationale modeverdens mest aktuelle tendenser. Gennem hele Caterpillars eksistens har nøgleordene været innovation, testning og forbedring i alle deres brands. Derfor tilbydes du samme kvaliteter i deres fede kreationer af sko. Brandet er et af de mest velkendte mærker i verden og skal naturligvis ikke mangle på Zalando.dk. Find dit nye favoritpar her på siden.

Inspiration