Sko, tøj og accessories fra Carven

Mærke
Farve
Pris
1105
1105
1105
1105
krkr

1 varer

Sorter efter:
Side 1 af 1

Carven tilbyder dig de fineste badedragter, bikinier og toppe til sommeren. Derudover finder du underdele og sko. Brandet bruger ikke en overflod af materialer og lag, men har tværtimod en enkelt tilgang til deres items, som det kommer til udtryk i deres sortiment. Simple designs og enkle materialer udelukker ikke fine detaljer og fashionitems med knald på farver og tryk.

Ferielækker med Carven

Brandet har et sporty udtryk som er oplagt på ferien. Brugen af simple materialer inviterer til at tilføje lækre accessories til dit sommerlook. Du kan tage en smuk, lang guldhalskæde på til den hvide badedragt for at opnå et eksklusivt look på stranden eller ved poolen. Du kan også blot hoppe i et par blå hotpants uden på bikinien, når du skal et smut op i strandbaren eller på shopping. Brandet har også lækre sandaler som du med fordel kan tilføre dit Carven look. De er nemme at tage på når du skal gennem det varme sand og hente en farverig, kold drink eller is at køle ned på.

Perfekt til det sporty look

Brandet er det perfekte valg til kufferten. Specielt hvis du er den sporty type, som elsker at være aktiv på din ferie. Mærket har nemlig et sortiment som oplagt matcher til destinationer som Lanzarote og andre aktive steder. Hop i en hvid sportsnederdel når du skal på tennisbanen og svinge ketsjeren eller i en fin badedragt når du skal i den blå pool og svømme. Du kan beskytte dig mod solens stråler i en fin top fra brandet samtidig med at du ser smart ud. Carven er fan af sommeren og er derfor din bedste ven på rejsen. Med dem er du godt garderet til feriens aktiviteter i moderigtigt tøj. Se deres spændende udvalg her på Zalando.dk.

Inspiration