For at give dig den bedste oplevelse hos Zalando bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.

×Jeg accepterer.

DANMARKS STØRSTE UDVALG

gratis levering og gratis retur

30 DAGES FULD RETURRET

×

Katalog fra Carmakoma - store størrelser 3 varer

Carmakoma – Smart tøj i plus


Carmakoma på Zalando.dk

Det kvindelige selvbillede udvikler sig i en stadig stigende grad til det bedre. Det bliver mere og mere acceptabelt, at bære tøj i plusstørrelser. Denne tendens er Carmakoma med til at støtte og udbygge, for deres filosofi er, at alle kvinder skal kunne iklæde sig en lækker designerkjoler - uanset størrelse. Mange af de eksklusive modeller fra andre brands fås kun i små modeller, fordi magasiner og medier i en rum tid har dikteret det nærmest anorektiske som skønhedsidealet. Men noget tyder på, at den tendens er ved at vænne, og en af spillerne på det nye marked er danske Carmakoma. De har slået sig fast på markedet ved at sigte efter et helt præcist, og ofte overset - segment, nemlig større kvinder. De adskiller sig således fra mange andre brands ved at benytte større modeller med naturlige former ved deres modeshows og i deres lookbooks, og er et af de få brands, som helhjertet og bestemt henvender sig til plussize-publikummet.


Carmakoma - Designerkjoler i plusstørrelser


Brandet er stiftet af de to designere, Angelica og Heidie. De har den vision, at tøjet skal passe tin kvindekroppen - ikke omvendt. Og det er netop denne ideologi, der skinner igennem i udvalget, for tøjet her er plusstørrelse uden nogen form for forlegenhed. Altså er dette en kollektion spækket med kjoler af den højeste og nyeste mode, i størrelser, hvor selv de største af os kan være med. Så lad dig ikke hæmme af din krop, klæd dig smukt på, som skulle du på den røde løber med skarp mode fra danske Carmakoma. På Zalando.dk synes vi, at det er enhver kvindes ret at klæde sig i smukt modetøj. Derfor er vi store tilhængere af dette koncept, der bidrager med lækker mode til alle os store, stolte kvinder. Designmæssigt er her noget for virtuelt enhver smag. Traditionelle kjoler i simple designs såvel som spraglede, moderne modeklenodier, eksempelvis den tigerstribede blusemodel ”WOKING”. Er du en lidt større kvinde med hang til eksklusive, lækre materialer og veldesignet mode? Så er siden her givetvis et kig værd. Her har vi nemlig samlet et bredt udvalg af tøj fra det eftertragtede brand, Carmakoma, så du let og hurtigt kan danne dig et overblik over det lækre plussize modetøj.